Speltips: Great Southern Star » 4 feb. | Andreas Lundin -…

Speltips: Great Southern Star

Imorgon fredag är det stor travfest på andra sidan jordklotet. Ett av Australiens största travlopp ska nämligen köras på Tabcorp Park, Melton. Detta är en liten förort till staden Melbourne och loppet skulle man faktiskt kunna jämföra med Australiens svar på Elitloppet. Med andra ord dukat för travfest "down under" och det här vill ni verkligen inte missa! 

Information om tävlingen

Great Southern Star 2021 delas upp i två försöksheat, där de tre bästa i respektive försök samt de fyra bästa tiderna går till final. Sammanlagt så blir startfältet fyllt med tio hästar.

Loppet avgörs på distansen 1720 meter autostart och försöken går iväg 09.22 samt 09.52 svensk tid och finalen är tänkt att släppas iväg 12.22!

Vinnaren av Great Southern Star 2021 belönas med hela 171.000 australienska dollar och detta motsvarar nästan 1,1 miljoner svenska kronor.

Mitt spel

Redan i det första försöksheatet har jag fastnat för 2 Tough Monarch, som körs av Anthony Butt. Senast ekipaget kamperade ihop, resulterade det i en mycket fin andraplats och revanschlustan är förmodligen stor när ekipaget nu får chansen igen. Den nioårige valacken har tävlat sparsamt på slutet. Men var otroligt fin vid en övertygande vinst 23/1 - när han segrade på den oerhört vassa tiden 10.4 över sprinterdistans med autostart.

Förutsättningarna nu är alltså helt rätt, och från ett fint startspår ska platschansen vara god. Därför lägger jag ett platsspel på Tough Monarch och ser fram emot ett spännande race imorgon bitti. 

Startlista

Great Southern Star, försök 1 kl. 09.22 svensk tid
1720 meter autostart

1. Fear Not - Glenn Conroy
2. Tough Monarch - Anthony Butt
3. Well Defined - Ellen Tomey
4. Magicool - Zac Phillips
5. McLovin - Kate Gath
6. Imperial Whiz - Jodi Quinian
7. Wobelee - Chris Alford
8. Always Ready - Jason Lee
9. Red Hot Tooth - Kerry Manning

Great Southern Star, försök 2 kl. 09.52 svensk tid
1720 meter autostart
1. Andyou - James Herbertson
2. Tornado Valley - Kate Gath
3. Im Ready Jet - Jason Lee
4. Just Believe - Rodney Petroff
5. Majestic Man - Brad Williamson
6. Dynamic Legacy - Greg Sugars
7. Robbie Royale - Chris Alford
8. Pink Galahs - Matthew Craven
9 Sundons Courage - Ryan duffy

* De tre första i varje försök går till final samt de fyra bästa tiderna.
* På Tabcorp Park Melton är det sju hästar i det första ledet bakom bilen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips