Speltips: Djuse öppnar dörren ikväll? » 13 juli | Andreas Lundin -…

Speltips: Djuse öppnar dörren ikväll?

Solvalla bjuder på fina tävlingar och för er som gillar att spela V64 så är det dessutom 5 miljoner i jackpot, kvällen till ära. Tycker att det även vimlar av intressanta spelobjekt när det gäller fasta odds från spelbolaget Bet365. 

Till exempel 10 CARGO DOOR i lopp åtta, som verkligen har sett dunderfin ut på slutet! Startspåret behöver inte vara helt fel då storfavoriten fått ett ännu sämre läge och därmed riskerar en tung resa. Blir det dessutom hård kubbning om ledningen inledningsvis, vilket är känslan på förhand i alla fall - skulle det verkligen gynna min idé otroligt mycket. Som haft lite otur i de senaste två starterna. Men definitivt har visat att formen sitter där.

Blir bortglömd ikväll och platsen erbjuds till 3.25!


Har du inte spelat på fasta odds innan? Vi guidar dig i videon nedan.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips