Inför V86: Get ready for Super Days!

Stafettpinnen överlämnad och jag är oerhört laddad! 

Dags för premiär när ATG Super Days drar igång ikväll med sex V86-omgångar under åtta dagar. Konceptet är precis som för ATG:s Winter Burst, med skillnaden att vi nu spelar V86 istället för V75. Miljonchans varje dag under en hel vecka - med andra ord.

Som grädde på moset har vi dessutom en stor multijackpot att se fram emot nästa onsdag 1 september. När ATG Super Days ska avrundas för den här gången. Eventuell V86-jackpot under kommande dagar flyttas alltså över till onsdagens omgång och bildar en multijackpot. 

Just idag har jag fått förtroendet att komponera Barncancerfondens andelssystem, där varje andel kostar 39 kronor. Känns alltid extra viktigt att göra bra ifrån sig med det ansvaret. Hela provisionen går nämligen oavkortat till vår insamling. Som just nu är uppe i lite drygt 160 000 kronor.

  • Stort tack alla ni som är, eller har varit med och bidragit hittills! 

Min preliminära rad finns nu synlig och nedan följer tankarna inför kvällens omgång från Solvalla och Åby.

V86-1

Trots att 4 Global Agreement var riktigt bra i den senaste starten där han segrade från positionen utvändigt om ledaren över aktuell distans, är jag inne på att gardera den här gången. Resultatraden oroar med två galopper på tre starter och i det här kortloppet kommer det definitivt att gå undan från start till mål! Jag är otroligt svag för 3 Echelon som trivs väldigt bra med dessa förutsättningar och kan spurta sylvasst till slut över open stretch vid ryggresa. Även 5 Dats so Cool känns intressant och enligt mig är det många som kan besegra favoriten här med ett passande lopp, och bidra till ett bra utgångsvärde på V86 direkt. 

V86-2

Fyraåringslopp över medeldistans med autostart. Känns spännande att Claes Sjöström testar amerikansk bike på 1 Wilson Knight som blev fast med sparade krafter i den senaste starten och nu har ett mycket intressant utgångsläge. 2 Ottens Hero skulle kunna vara ett spikförslag med bevisad toppform för dagen. Kördes dock snällt i den senaste starten och vi fick inte någon direkt värdemätare på hur det står till där? Bör dock helt klart streckas på sin höga kapacitet. Ett spännande skrällbud till låg streckprocent kan Björn Goop vara tillsammans med 8 Digital Eye, förutsatt att ekipaget hittar ner i andraspår i ett tidigt skede. En både stark och tuff herre som kan tänkas överraska med maxklaff. Verkar bli bortglömd på grund av startspåret. Bäst i hela fältet är förmodligen 11 Kapten Brodde. Men från spår elva bakom bilen krävs det också en stor portion tur, samt att han inte startat sedan mars månad och förmodligen inte kommer köras alltför offensivt just den här gången. Erik Adielsson upp i sulkyn där nu. 

V86-3


"Xpressbruden" heter detta race på Åby, där ston över tre år med max 1,4 miljoner kronor på kontot är välkomna. Bara nio anmälda och tyvärr en struken häst så här långt (6 Veiled). Så det känns som ett passande lopp att försöka hitta en bra spik i, dvs. singelstreck på kupongen. Efter att ha studerat lopparkiv och läst en hel del tränarintervjuer, är jag helt överens med mig själv om att det är 3 Devs Daffodil som kommer segerdefilera här. Stallet låter uppåt, hon visade kanonform nyligen vid en mycket övertygande seger, samt gillar distansen. Det senare ett stort plus då hon ikväll möter många, lite mer sprinterbetonade damer. Lika klar tvåa tror jag 1 Sharp Dream är. Brukar fungera bra efter vila och vi kan nog förvänta oss en riktigt bra insats direkt!

V86-4


Ett försök i Guldklockan 2021, för körsvenner som inte riktigt har samma rutin som våra allra främsta proffs. Vilket dock känns konstigt att skriva med tanke på att majoriteten i kvällens lopp är riktigt duktiga. Till exempel Andreas Lövdal som kör favoriten 9 Arch Lane. Kan absolut vara en spik, då det brukar bli högt tempo i den här typen av lopp och Arch Lane är betydligt mer stark än snabb. Vågar dock inte släppa hemmahästen 4 Nika som var grym i årsdebuten för två veckor sedan som tvåa över just aktuell, lång distans. 

Min uppfattning är att både 1 Zenone Bar, 3 Will I Am och 6 Condior kommer laddas för ledning - vilket borde ge tunga ben till slut och bädda för någon av mina idéer. 

V86-5

Långlopp igen, den här gången på Åby och hela tre varv ska springas på grunddistansen. Det vill säga 3140 meter, där storfavoriten 1 Niford Des Baux nu står ensam på start då 2 Brolle F. tvingats lämna sent återbud. Den Jerry Riordan-tränade svarta hingsten efter Ready Cash har hela sju segrar på tolv försök och är faktiskt obesegrad hittills på svensk mark. Känns som att det enbart är galopp eller sjukdom emot den här gången och jag spikar utan att darra på manschetten. 

V86-6

Ibrahim Paschas lopp för treåringar, ingående i Kriterieserien 2021. Flera fina, lovande unghästar, där jag dock tycker att två verkligen skiljer sig ur mängden. Framför allt Svante Båths fina 6 Mellby Jinx, som sånär fick vinna en E3-final senast. Även 4 Graham Hill verkar bli bättre och bättre för varje start och det ska bli spännande att se vem som är bäst för dagen över aktuell distans, 2140m med autostart. Tror tyvärr att Christoffer Erikssons 1 Grappa Boy kommer få svårt att mäta sig med dessa två. Men har samtidigt ett mycket smaskigt utgångsläge och med Örjan Kihlström i vagnen kan precis vad som helst hända. 

V86-7

Sprinterlopp på Åby i den lägre klassen med startbil.. Här luktar det skräll lång väg och mitt bästa råd i omgången är att strecka på så mycket ni bara orkar här. Själv är jag spänd på att se vad 1 Wish me Magic kan uträtta från innerspåret? För första gången barfota runt om och testas dessutom med jänkarvagn - kan ge ruggig effekt om det faller väl ut! Glöm inte heller bort 11 Funny Boy och Ken Ecce trots det minst sagt usla startspåret. Blir det körning kommer denna högkapabla herre att flyga lågt över upploppet! Liksom 9 King Kong, där jag tycker att ekipaget verkligen står på tur för seger. Även om distansen nu förmodligen är i det kortaste laget.

V86-8

Treåriga ston avrundar kvällen och för många kommer det förmodligen att bli ett dyrt lopp, när strecken ska plitas ner på V86-kupongen. Delade den uppfattningen från början, men har nu ändrat mig när jag ser att 1 Elena K.J. blivit sent struken. Innebär nämligen ett betydligt bättre startspår för min stora idé i omgången, 7 Rihanna W.I. tillsammans med Mika Forss. Den här tjejen har "gått som tåget" på slutet och levererat riktigt starka insatser. Min känsla är att hon hittar till tät i ett tidigt skede, och sedan låser loppet när storfavoriten 8 Great Skills avancerar framåt. Denna duo känns som ett ruskigt intressant lås och där andra streckar på väljer jag att gå kort istället! 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips