Inför V64 på Göteborg galopp » 5 juli | Andreas Lundin - Travstugan.se

Inför V64 på Göteborg galopp

En regntung gräsbana kan bjuda på överraskningar under eftermiddagen - när V64 ska avgöras på Göteborg galopp med flera öppna lopp på schemat.

V64-1

Vi inleder omgången med ett öppet lopp i Ole Larsen Young Riders Championship som rids över 2200 meter. Här tycker jag att en kvartett tydligt skiljer sig från mängden, även om 3 Sir Macken bör ha god vinstchans från ett fint startspår i boxarna. Streckar även 5 Ferryverygood, 8 Licorice och 9 All my Lovin och tycker att vinnaren borde finnas bland dessa.

V64-2

I den andra avdelningen hittar vi dagens första spik. 4 Midgetonamission var nämligen mycket fin den tionde juni i år när hon startade på just Göteborg galopp och slutade fyra. I detta järnhandicap känns det som att det är en eller alla som gäller. Jag litar på att duktige Ellione Chaves fixar detta. Bakom min spik tycker jag att det är Oliver Wilson och 2 Zenya som är värst emot.

V64-3

Ytterligare ett Järnhandicap, den här gången över 1600 meter. Stor favorit på spelet blir Hanna Mårtensson som rider 1 Kazh In. Kan helt klart gå vägen, men min känsla är att det finns många tänkbara skrällar här som bör med på kupongen. Till exempel 4 Toshaway och 5 Alma C. Streckar på rejält och hoppas på att mitt försök att fälla favoriten håller.

V64-4

Fjärde avdelningen är ett Bronshandicap där 3 Pesadilla är mycket mer streckad än övriga ekipage. Tycker att det känns märkligt med tanke på att hon både får ny jockey i sadeln, samt möter den läckra fuxen 5 Stenid som trivs över dessa, något kortare distanser. Samt även 7 Hooligan som kommer till start med tre raka andraplatser och verkligen är i toppslag för dagen. Streckar även 4 Obeya som kan mycket och inte bör glömmas bort i ett litet fält där många ekipage kan serveras fina lopp.

V64-5

Ytterligare ett lopp i Ole Larsen Young Riders Championship står på schemat och här hittar vi omgångens andra spik i 3 Fast And Free som rids av duktiga Malin Holmberg. Har full koll på att tuffingen 11 Valence kommer till den här starten med tre raka segrar i bagaget. Men min spik har också övertygat på slutet och kommer förmodligen att vara med i den främre träffen direkt i detta lopp över 1600 meter. Tror helt enkelt att hon kommer få ett bättre lopp och det gör att jag tar ställning mellan dessa två, som jag tror kommer göra upp om segerchecken till slut.

V64-6

Omgången avslutas med loppet ”Sunday Special” som rids över 2400 meter. Här hittar vi omgångens bästa skräll i 1 Bergheim, som just nu är streckad på enbart 3%, trots att han vann sitt senaste lopp över just den här distansen. Han är dock enbart en av flera och formtoppade 10 Queen of Skara får en ny chans den här veckan, trots att hon inte levererade förra helgen. Streckar även 9 Monsieur Vic, 14 Chilterns, 8 Murraymint, 6 Enge Go On samt 3 Take it Thunder.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

KORT OM OMGÅNGEN; Segerrikt tema! Vad man framförallt fastnar för kring torsdagens V64-omgång är att det i flera av loppen startar segerrika hästar. ... Läs travtips

Jackpot och läge att gå "all in" ikväll Tisdagens omgång från Solvalla (flyttades från Eskilstuna) blev inte direkt något att hänga i julgranen, med ... Läs travtips

I lopp 8 på Åby ikväll startar formtoppad som passas trots spåret.8 Dats So Cool fick äntligen utdelning senast. Hästen har gjort bra ifrån ... Läs travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips