Inför V64 på Färjestad » 30 mars | Andreas Lundin - Travstugan.se

Inför V64 på Färjestad

Tidiga analysen inför V64

  • Solen skiner alltid i Karlstad. Så även denna måndag i slutet av mars. Inför kvällens V64-omgång rapporteras det alltså om fint väder på Färjestad och banan förväntas vara i toppskick. Även om temperaturen kommer att sjunka till ett par minusgrader under kvällen. Nyckelkusk i omgången blir givetvis hemmatränaren Björn Goop, som imponerade stort i samband med lördagens V75-finaler på Solvalla. 


V64-1

Öppet lopp över medeldistans med autostart är det som inleder kvällens omgång. 1 BROTTARN känns spännande från det fina utgångsläget, trots att det handlar om årsdebut. 5 TÄTTMAN har visat stort kunnande och har kapacitet för att vandra en del i klasserna om han får hålla sig frisk och fräsch i kroppen. Tidsmässigt står han sig även väl mot kvällens motståndare och visst luktar det en fin resa från femtespåret? Kanske ledningen runt om rentav? Vi får heller inte glömma bort 4 GO AROUND i sin årsdebut som kan öppna kvickt och kanske blir serverad ett fint lopp i draget? 9 GAYLORD AM visade också hög kapacitet under sin treåringssäsong och vann i hälften av sina starter, vilket är starka papper! Blir intressant redan nu i första starten för året. Att Björn Goop är i kalasform för dagen kan nog inte ha undgått någon vid det här laget. 12 PINE MUSCLE måste därför med på kupongen trots det svåra utgångsläget.

V64-2

Lågklassigt, men spelvänligt lopp där vi hittar 12 körsvenner som max får ha tävlat i 50 sulkylopp under hela år 2019. Förutsättningarna är för övrigt medeldistans och autostart. Så vi behöver nog inte oroa oss för att det ska bli en mängd omstarter. Däremot kan det nog gå desto fortare i loppet med många körglada kuskar som hemskt gärna vill vara först över mållinjen! Otroligt svårt att plocka ut en vinnare här och jag förordar en klassisk helgardering. Så håller vi tummarna för att det dyker upp en rejäl smällkaramell som vinnare!

V64-3

Den gode Björn Goop har plötsligt fått relativt fina förutsättningar här, då hela tre av de andra ekipagen i loppet tyvärr tvingats lämna återbud. Det kvarstår alltså inte riktigt lika många hästar att runda över den långa distansen och 9 BILL GATES verkar ha fin styrka i kroppen. Sannolikheten för att Björn ska lyckas styra in honom som vinnare känns därför oerhört hög nu. Bara han travar iväg felfritt i starten känns det som spel mot ett mål. Även om 11 GLOBAL APPROVAL, 3 BOYCOTT och 8 JOYFUL BOKO också är fina hästar.

V64-4

Ungdomslopp med kuskar som max får ha fyllt 30 år. Med tanke på stallformen och det fina startspår som 2 EMOTION MAN lottats till, är det faktiskt mitt förstastreck – trots att han inte är så betrodd av de tidiga spelarna. Just nu streckad på 7% vilket jag tycker är alldeles för lågt på en startsnabb häst i form som satt fastlåst i rygg på ledaren senast med tillsynes gott om krafter kvar. Pass upp även för 9 DIGITAL FURCOLA som är van vid att möta tuffare hästar och kanske får utdelning på den fina formen ikväll? Kan även vara dumt att glömma bort norrmannen 10 ABSOLUTELYNOEXCUSE. Norska hästar har ofta en benägenhet att överraska positivt på svensk mark och André Bood är en skicklig driver! 6 VALIANT DREAM är förmodligen loppets bästa häst. Men det är trots allt årsdebut och spåret kan ställa till det lite. Till ledningen direkt sticker nog 4 SIMB MURDOCH som är startsnabb och får Emilia Leo i sulkyn. Gjorde det bra på V75 senast och levererade en riktigt fin tid över den korta distansen utan skor på hovarna. Blir det samma balans ikväll och ekipaget får dämpa lite framme i täten, ja då kan det definitivt räcka hela vägen. Glöm inte heller 3 BAILAMOS som ser ut att kunna få ett fint lopp här och en spännande fyraårssäsong, då han gjorde det mycket bra förra året som treåring och visade prov på stort kunnande och en fin inställning till sitt jobb som travhäst.

V64-5

Svårt att sia vem som kommer lyckas ta hand om taktpinnen här av 4 LISTAS MARION och 5 BEARICECREAM? Då loppet startas med voltstart är förutsättningarna med snäva startspår givetvis inte helt optimala. Men samtidigt känns det som att en ok start här kan räcka till tidig ledning, och då bör vinstchansen även vara stor. Då det är en del frågetecken på många av de mer meriterade hästarna som startar med 20 meters tillägg. Anders Svanstedt har fördel i att starta längst ut och det finns inga hästar på springspår i den främre volten. Vilket borde göra att han och 5 BEARICECREAM är de som lyckas ta sig till ledningen. Hästen har varit fin på slutet och verkar trivs väldigt bra i den positionen. Tror att hon är ytterligare lite förbättrad ikväll och blir faktiskt en chansspik här för min del. Ser ut som att den årsdebuterande favoriten 7 EASY CREATION kommer få en sämre resa, det tror jag fäller avgörandet här. Är dock fullt medveten om att det är Björn ”guldhjälmen” Goop som både tränar och kör. Kan därför vara helt fel ute, men magkänslan är god. Bakom dessa två hittar jag framför allt en spännande häst på tillägg i 11 IN ROYALTY BOKO som både tränas och körs av Mika Forss. Hon var mycket lovande som unghäst men har inte presterat som förväntat på slutet. Dock ny regi nu och hennes kunnande är det definitivt inget fel på. Tävlar hon på topp räcker hon långt i den här klassen. Sedan bör det bara vara en tidsfråga innan 13 APPLE ROSE får sätta nosen först igen? Blir rejält bortglömd efter en del otur på slutet och den här V75-härdade tuffingen är oerhört stark tillslut, pass upp!

V64-6

Bör vara spets och slut här för den stora favoriten 2 HARLEY D.E.
I synnerhet över den korta distansen. Gör favoriten bort sig eller har en dålig dag bör både 5 ENZO AM samt 6 WIR IDEAL passas. Samt formhästen 9 IL MIO HOOLIGAN som är otroligt vass tillslut om han får smyga med fram till upploppet.

  • Vill ni vara med på V64 genom andelsspel tipsar vi om vår Facebook-grupp "Travsurr" där duktiga medlemmar delar sina spel inför kvällen.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips