Inför V64: avrundar med en spik » 26 mars | Andreas Lundin -…

Inför V64: avrundar med en spik

Min tidiga V64-analys inför kvällen

  • Vårvärme i luften och tävlingar på Sveriges snabbaste travbana bäddar för riktigt fina lopp ikväll, där vi bland annat får se kanonen Minnestads El Paso på hemmaplan igen efter sitt Frankrike-äventyr. Samt Kallblodskungen från 2019, Tangen Haap. 


V64-1

Håller 1 GLOBAL ADVENTURE upp ledningen här så är mycket vunnet. Att det är bästa hästen över aktuell distans råder det inga tvivel om. Det dyker dock upp en intressant motståndare från Stefan ”Tarzan” Melanders formstall i nummer 3 CLICK BAIT som både är startsnabb och har ett mycket fint facit på tävlingsbanan såhär långt. Kanske kan lugga favoriten på ledningen och spåra runt om? Vill även ha med 5 ADMIRAL AS som är en riktig klasshäst när han fungerar och nu har årsdebuten avklarad. Norrmannen 8 GOLDEN DREAM M.E. känns bortlottad på förhand. Men har samtidigt uppvisat fina fartresurser och kan nog dyka upp i striden ändå med lite klaff på loppet.

V64-2

Många tidiga spelare verkar ha stort förtroende för 8 TEKNO JERVEN och Jimmy Jonsson som ser ut att ha en riktigt bra uppgift på pappret. Det här är dock långt ifrån en stabil herre. En hel del galopper i resultatraden och någon trygg spik att lita sig emot är det absolut inte för min del. Främsta motbudet är 6 BÄCKLÖS URIEL som känns mer stabil och kommer med två raka segrar i bagaget. Storskrällen är 7 JÄRVSÖ ELLING med Dagfinn Aarum som absolut har kapacitet för att kunna utmana dessa på en bra dag. Dock ett litet frågetecken för årsdebut? Dessutom om vi spekulerar i favoritfall, känns det som att kallblodskungen Jan-Olov Persson inte ska glömmas bort helt med 1 TEKNO VIKING, som förmodligen kommer att leda loppet länge. Får han fuska bort en bit av loppet kan det bli svettigt för övriga att komma ikapp på en snabb Gävle-oval…

V64-3

Gillar 5 SELMA TÖLL som gör sina bästa lopp i den främre träffen, där hon lär kunna hamna ikväll med dessa fina förutsättningar. Handlar dock om årsdebut för hennes del och invändigt om sig har hon 4 FINDUS M. där körande Jenny A Björk säkerligen kommer att testa rejält för ledningen. Även 6 SO GÅ IKAROS samt 8 LADY YOULINE kan öppna fort. Här blir det nog lite körning och det tror jag kommer gynna min vinnare. 9 MATTER OF FACT har visserligen varit en liten besvikelse hittills, men har nu två lopp i kroppen på svensk mark och ikväll ska hon dessutom tävla barfota runt om. Med tanke på dessa förändringar, samt att tuffingen 11 EVEREST SISU lottats till ett sämre startspår, tar jag ställning och väljer att lämna henne ensam på kupongen. Ulf Ohlsson som ”driver” är ett stabilt kort och jag litar på att han kommer ge henne ett fint smyglopp i draget och anfalla i god tid innan mållinjen nalkas.

V64-4

Ungdomslopp över lång distans med spårtrappa och här kan det som bekant hända mycket. Klar favorit på spelet blir 7 VERY CHARMING. Vilket känns rätt med tanke på hur han glänst vid segerloppen under vintern. Spåret är dock lurigt och det skulle kunna krångla med positionerna.

Lika klar andrahandsfavorit ser 11 SOLITARY CHAMP ut att bli och han är gynnad av kvällens hemmabana. Verkar dessutom ha utvecklats på slutet och börjat lämna galoppskorna i stallet. Felfri och med tempo är han definitivt med och gör upp om det. En spännande luring kan 8 DONTSTOPBELIEVIN vara, trots utgångsläget. Lopp i kroppen efter uppehåll och kusken Lukas L Svedlund är riktigt duktig. Kan avsluta starkt med rygglopp! Vill även nämna Frida Asplund och 4 UP TO THE MINUTE som har läget, samt Andreas Espebu Lövdal, som sitter upp bakom 10 BLUE STAR CANTAB. Hästen har höga toppar och Andreas är väldigt rutinerad i dessa omgivningar.

V64-5

Är i valet och kvalet mellan två hästar här som jag tycker skiljer sig från mängden. 3 EBONY BOKO är en fantastisk sprinter och ska nu tävla barfota runt om. Där kan vi räkna med en snabb start och hittar han till ledningen blir han definitivt inte enkel att tas med. Första känslan är helt klart spets och slut. Däremot hittar vi även en till startraket i loppet. 6 VACQUEYRAS är också otroligt kvick den första biten, och höll dessutom strongt i ledningen över lång distans i det senaste loppet. Så jag tror knappast att kretsen kring hästen startar här för att bara smyga med. Vilket i så fall kan sätta käppar i hjulet för Ebony Boko. Visserligen tål han att gå tufft över den korta distansen, men blir det tokkörning bör tempogynnade 7 MINNESTADS EL PASO vara tuffast tillslut. I synnerhet efter sin Frankrike-sejour där han tävlat mot hårt motstånd och gjort det riktigt bra. Även skrällen 5 PICASSO är anmäld barfota runt om och skulle profitera på ett högt tempo, då han har en otroligt vass slutspurt som signum.

V64-6

En 1 DON VIKING med Erik Adielsson i sulkyn som tar sig till ledningen kan givetvis bli svår att slå. Det tar dock emot otroligt mycket att försöka gå emot 9 TANGEN HAAP efter intrycket senast i årsdebuten. Där han vann enkelt, med tillsynes gott om krafter kvar i mål dessutom! Det här försöket i Dubbelcupen för kallblod över medeldistans har lockat ett gäng riktigt fina hästar och ska bli otroligt kul att beskåda. Men vinnaren av Elitkampen 2019 tror jag helt enkelt inte går att göra något åt, när Björn Karlsson styr på ute i spåren med sin guldklimp - som verkligen vet vart mållinjen ligger!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips