Förvalta en hundralapp: ruggigt spännande odds väntar den modige

Uppdraget att förvalta en hundralapp fortsätter och till lördagens V75-omgång på Årjäng har jag hittat en stabil norrman med formen på topp

Fredagen den 30 maj 2020 fick jag i uppdrag av Travstugan att förvalta en hundralapp på bäst möjliga sätt. Det är nu dags att ta sats mot nya framgångar, där vi alltså ska försöka få pengarna att växa så mycket som bara möjligt.

Saldo fredag 16 juli: 800 kronor

Efter ett längre uppehåll är det äntligen dags att sätta tänderna i spännande oddsspel igen. Där vi under föregående period lyckades väldigt bra och snabbt hamnade på ett rejält plussaldo. För att "hotta" upp travsommaren lite extra framöver, kör vi igång med detta projekt igen och går ut stenhårt direkt med ett ruggigt spännande spel. 

Lördagens speltips dyker upp i självaste huvudloppet, Årjängs Stora Pris, tillika V75-7. Tyvärr har Kolgjini-klanen blivit tvungna att lämna återbud med 1 TAE KWON DEO, som hade blivit spännande att följa i detta sprinterlopp från ett perfekt startspår bakom bilen. Däremot om han inte hade blivit struken, hade jag förmodligen inte vågat lita på min idé fullt ut. 

Men nu har förutsättningarna alltså förändrats en hel del och jag tror till exempel att 2 VERNISSAGE GRIF kommer hamna punchigt till från innerspåret, kanske till och med fastnar invändigt och aldrig får se "dagens ljus". Förmodligen är både 3 MISSLE HILL och framför allt 4 CLICK BAIT snabbare från början. Vilket gör att det ser riktigt spännande ut för eftermiddagens stora spelidé.

Norrmannen 9 ALWAYS ON TIME är nämligen ruskigt snabb i benen och kan med stor sannolikhet hitta en bra rygg direkt i startrusningen. Visserligen tuffare emot nu, men vill påminna om att denna åttaåring trots allt travat hypersnabba 1.09,8 över aktuell distans. Dessutom är han i toppslag för dagen och det blir ofta stor skillnad när norska hästar kommer till Sverige och kusken får använda körspö. Vidar Hop känner hästen väl och man gör knappast resan till Årjäng för att det är kul att sitta i hästbuss. Nej, en fin placering är definitivt inom räckhåll här och jag tycker faktiskt att utgångsläget är riktigt smaskigt. Liksom det skyhöga platsoddset.

Spelbolaget Bet365 erbjuder nämligen 9.00 just nu, och jag väljer att investera en hundralapp i lördagens mest spännande spel på förhand. Lycka till ni som ryggar!

Har du inte spelat på fasta odds innan? Vi guidar dig i videon nedan.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips