Michael Svensson » Travtips - Travstugan.se
  • Hem
  • Michael Svensson

Intervju med Michael Svensson

Hur väljer du spikar?

Viktigt med att man får bra information från stallen, och tar hänsyn till liknande lopp.

Dagsformen på hela ekipaget är det som fäller avgörandet!

Travtips efter magkänsla eller statistik?

Mer magkänsla än statistik! Jag har ett bra kontaktnät runt om i trav-Sverige. Klart att statistiken är bra att ha med sig men....historien upprepar sig inte jämnt, det är trots allt djur vi har att göra med.

Vilken statistik är mest intressant?

Hur häst har presterat med aktuell utrustning tidigare samt spetsvinnare på aktuell bana är av stort intresse!

Vilka är dina 3 bästa tips till en travtips-nybörjare?

  1. Förståelsen för att det ligger timmar av blod, svett å tårar bakom att ett ekipage kommer till start. Alla dessa fantastiska ägare, skötare, tränare, kuskar med flera som ger oss möjligheten till att få ta del av denna "krydda" av travsporten som heter betting! Det gäller att man håller sig uppdaterad på alla startande ekipage i en omgång!
  2. Försök ALDRIG spela tillbaka en förlorad rad på streckspelen, med att chansa till sig en "sista-minuten" Dagens Dubbel med högt odds. Håll i kapitalet!
  3. "Bättre safe än sorry!" Det finns en anledning till att vissa hästar spelas ner i odds nära start, så man ska kanske inte alltid gå på dom mest streckade. Speltrenderna sista timmen är intressanta att följa!

Aktuella travtips av Michael Svensson

Bara inte utdelningen blir ett aprilskämt! Vilket jag inte tror då det är Xpress V86 på "Skrällåker" & Solvalla! Uppdatering pågår! Videoanalys ... Läs travtips

Gamla travtips av Michael Svensson

Travtips