V75: Kan inte bli bättre!

Vi har finalfester som väntar från Sundbyholmstravet och det är en riktigt fin omgång utan någon helt given favorit. Kan inte bli bättre!
Mina andelar hittar ni här:

 1. Analysens andel - 199 kr
 2. Lilla andelen - 50 kr

V75-1

5 Born To Run har inlett Sverige-karriären med två lysande segrar och när läget återigen blivit perfekt bakom bilen så känns femåringen mycket svårslagen.

3 L.A. Boko är min första utmanare till Born To Run som var jättebra på Boden senast och spåret bakom bilen går verkligen inte att klaga på.

1 Erv Zet känns spännande med jänkarvagnsdebut och får ju en perfekt resa här.
6 Mellby Joker satt sist i kön i Ina Scots Ära senast och flög fram över upploppet till tredjeplatsen. Är knappast mycket sämre än de övriga segerbuden.

     V75-2

     • Många med toppform för dagen!

     1 Firefoot övertygade verkligen på Östersund senast och är i toppform! Han planeras tävla barfota runt om för första gången och taktiken är att leda runt om.
     2 Agassi Broline
     är tidigt framme och ska utmana om frontpositionen. Han var jättebra på Åmål senast!

     3 Farfar's Dream är i än bättre dagsform och har stolserat med tre raka segrar inför det här. Stallkamraten 5 All In Face tappar många bort i loppet. Vid gardering tycker jag han måste med.

     Ulf Stenströmer har med både 6 Django Silver och 7 Calamari som båda är tidiga i segersurret! Vid mitt samtal med honom lät han oerhört uppåt - läs här!

         V75-3

         • Det står främst mellan 3 Eirerann och 4 Holly Go Lightly - men visst kan det skrälla till i årets upplaga och därför streckar jag på!

         4 Holly Go Lightly var strålande i uttagningarna och är en riktig tuffing som jag räknar som främsta segerbudet i det här finalloppet.
         3 Eireann har framförallt visat en rejäl styrka vid sina fina prestationer och hon är knapp andrarankad bakom Holly Go Lightly.

         Tredjehästen är 1 Dorothea Mil. Noterbart är att Matthieu Abrivard är på plats och kör 6 Dea Grif och den som kan vara överraskningen är 2 Lilian Young.

               V75-4

               11 Amalencius B.B. var precis så där bra som han kan vara när han 18 juni besökte Boden och lekte med motståndet.
               Bakspår i Silverfinalen är sällan enkel uppgift och det är flera bra emot. Han är ändå den som höjer sig med tanke på hur oerhört bra han var senast. Jag tvekar inte en sekund på analysens andel och spikar honom återigen!

               V75-5

               3 Borups Tornado har jag frånsett senaste V75-starten under Elitloppshelgen haft som spik på V75 och äntligen fick han lite flax i spårlotten den här gången. Jag fastnade tidigt för honom här igen när han fått det här perfekta läget och jag tror han kan leda väldigt länge!

               9 Hipster Am kommer flyga över sista halvvarvet och körs åter av Björn Goop. Min främsta bakom Borups Tornado.

                   V75-6

                   • Min etta i E3-finalen för hingstar/valacker!

                   5 Pure Atlas är garanterat en kommande stjärna och en treåring jag verkligen imponerats av. Jag spikade honom i uttagningen där han även visade klassen han besitter. Nu siktas han mot barfotadebut i E3-finalen och för mig är han ettan i loppet som även spikas, trots att motståndet givetvis är bra!

                        V75-7

                        • Ett mycket spelvänligt och även sportsligt sevärt i avslutande stayerloppet!

                        14 Selected News blir jättespännande se över stayerdistans igen. Han var riktigt bra i Harpers näst senast som tvåa och kommer visa upp sig för hemmapubliken i bästa slag här. Knappa ettan för mig!
                        13 Milliondollarrhyme
                        var positiv i Jämtlands Stora Pris som tvåa och får en perfekt resa den här gången för att slippa göra jobbet.

                        Flera av starthästarna är tillräckligt starka och bra för att tampas mot tilläggshästarna, framförallt är det 3 Hefner Am och 4 Dream Creation man ska ha ögonen på.


                        Bästa spelbolaget för travodds

                        Bet365

                        • Världens största spelsajt
                        • Egna fasta travodds
                        • Bra välkomsterbjudande
                        • Inget poolspel
                        Välkomstbonus
                        1250 SEK i spelkrediter
                        Hämta bonus Besök hemsidan

                        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                        Sammanfattning

                        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                        Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                        Läs hela recensionen

                        Fler aktuella travtips

                        Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                        V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                        Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                        Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                        Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                        Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                        Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips