V75: Hemmalaget med vinnaren i Guld

V75 himma på Jägers igen och det kan ju inte vara bättre. Uppfödningslöpningen innehåller en "klaring" och visst har hemmalaget vinnaren i Guld!

V75-1

 • Hemmahästen skrämmer alla?

Adrian Kolgjini kör ut med stallet 9 Hannibal Face och som namnet gör gällande kan fyraåringen mycket väl skrämma alla. Kapacitet har han så det räcker och blir över och jag tror stallet har honom iordningställd inför det här. Minuset är dock att det mycket väl kan bli omstart vilket är jätteminus för fyraåringen.

3 Ideaal känns väldigt spännande och lita på att Anders Pedersen reser till Jägers med en sexåring i form. Hästen står dessutom väldigt bra till här och körs av Erik Adielsson. 6 Black Mission från springspåret är tidig för mig och kan leda väldigt länge. Jag har haft valacken som skrällbud flera gånger om under säsongen. Den här gången ser det ut att bli "allas" lösning.
8 Indigo besöker Jägers igen. Senast vi såg honom var på självaste Åbergskvällen där han vann enkelt.

   V75-2

   Jag gillar verkligen uppgiften för 6 Afrodite Face. Felfritt tror jag stoet kan ha full koll på det här loppet, men minuset är givetvis att jag inte vet hur hon sköter sig vid inledningen.

   Jocke Lövgren drar av skorna igen på 1 Nocturne Zon som siktar på att leda det här väldigt länge även han.
   9 Georgia Am är i toppform för dagen och vann enkelt senast när hon kopplade greppet in mot upploppet. I samma lopp startade även 10 Don't Be Shy som var bra som tvåa och körs åter av Erik Adielsson.
   11 Eight Hour
   är på väg in i form igen efter en liten dipp. Gick bra som tvåa senast med Stefan Persson som kör igen.

     V75-3

     Per Nordström gladde sig nog enormt åt spårlotten för hans 1 Harran Boko. Hästen gick jättebra ute i spåren över upploppsrakan i Guld senast och har förutsättningarna för att leda Gulddivisionen runt om nu. De som talar om att medeldistans är ett minus bör somna om. Harran Boko visade så sent som i våras att han hanterar distansen mer än väl. Detta leder Per Nordström runt om, vilket han inte minst berättade i vår intervju!

       V75-4

       Det är svårt att se annan segrare av Svensk Uppfödningslöpning än 2 Tetrick Wania.
       Hade man inte imponerats av honom innan senast så har han garanterat fått över alla på hans sida nu. En tvååring av rejäl kapacitet redan nu som förmodligen har toppchans här. Svårt att konstatera annat...! Ja, jag vet att han blir blytung favorit men det finns inget som talar emot honom i min värld.  

       9 Urban Africa gillade jag verkligen näst senast vid segern och gick verkligen vad han kunde senast i uttagningen. Han är den bakom i så fall.

         V75-5

         1 Piemonte siktar på att styra och ställa hela vägen och det låter verkligen uppåt från stall Joakim Lövgren. 5 Rare Magic hoppas kunna bråka vid starten och det låter påställt på 6 Thorondor från stall Goop.
         Surt med spåret för 7 Nice And Quick som är i sanslös form för dagen. Intrycket senast var strålande när han vann överlägset utan att anstränga sig. Han är tidig för mig och som garanterat ligger under 5%!

             V75-6

             • Väldigt kul Bronsdivision den här gången över 2 640 meter!

             Jag är övertygad om att 2 Unico Broline tids nog blir en V75-vinnare och nu körs femåringen åter av Erik Adielsson. 3 Kurri Jari Boko har varit en snackhäst i två senaste starterna och har nu fått två lopp för stall Björn Goop. 5 M.T.Oscar trivs över längre distanser och jag tror nog stallet håller honom högt till den här starten. 

             10 Amerindienne har visat i tre senaste starterna att han är i toppform för dagen och jag tycker han har kapacitet för Gulddivisionen när han är på rätt humör. Han står väldigt bra inne i detta bronsloppet.

               V75-7

               • Hemmahästar är främsta segerbuden i avslutande Silverdivisionen

               1 Sweetman närmast flög fram senast på topptid och från spår 1 den här gången är det bäddat för upprepning av bedriften. Han kan leda runt om! 5 Oscar L.A. är även han väldigt bra och stred starkt från utvändigt ledaren senast över kort distans. Radat upp segrarna före det och är alltid segeraktuell när han startar. 11 Rackham var tapper senast ute i spåren och med tanke på löpningsförloppet föll han med flaggan i topp.

               Bästa spelbolaget för travodds

               Bet365

               Bäst på fasta odds
               • Världens största spelsajt
               • Egna fasta travodds
               • Bra välkomsterbjudande
               • Inget poolspel
               Välkomstbonus
               1250 SEK i spelkrediter
               Hämta bonus Besök hemsidan

               Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

               Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
               Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

               Sammanfattning

               Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

               Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

               Läs hela recensionen

               Fler aktuella travtips

               Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

               Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

               Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

               Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

               Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

               Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

               Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

               Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips