Challenge: Untersteiner i zonen

Svenska Spel erbjuder som vanligt på Challenge-spel i samband med lördagens fina trav.
Martin tror Johan Untersteiner kan ta en dubbelseger!

Spela Challenge här!

 1. Moruga - Övriga - Dooleys U.N.G.
  Två svensktränade hästar står som de två alternativen på Challenge-spelet. Jag tycker väl ingen av dem är något att hålla i handen.
  Inledningen är väldigt öppen och jag tror mycket mer på Övriga än dessa två och väljer att spika "övriga" och varnar främst för 15 Jet Voice och skrällbudet 8 L.J.'s Dreamcatcher.
 2. In Håleryd - Övriga - Miss Åslanda
  Löser det sig bara från utgångsläget så tror jag In Håleryd är bäst. Miss Åslanda har siktats hitåt och kommer i ordningställd. Men för mig är det här omgångens klart öppnaste lopp där det skiljer extremt lite mellan hästarna.
  En självklarhet att helgardera!
 3. Adiago Trot - Övriga - Kick Off Classic
  Det varnas en hel del om Adiago Trot och att hästne är ovan vid distansen etc etc. Jag hoppas och tror Erlend Rennesvik är påläst och försvarar innerspåret och går där hela vägen. Oavsett position så håller jag Adiago Trot som klart bästa hästen och som blir mycket svårstoppad!
 4. Roli Eld - Övriga - Ådne Odin
  Roli Eld låter det väldigt uppåt på och hästen blir jättefavorit. Kan helt klart bli svårstoppad, men jag är sällan säker vad gäller kallblodsloppen och både Ådne Odin och en sådan som Trippson Ø.K. kommer kunna ge favoriten en match.
  Här gäller det att favoriten sviker så värdet höjs!
 5. M.S.Triple J - Övriga - Calypso Am
  Det låter lite likadant på M.S.Triple J som med Roli Eld - den ska tydligen vara helt stenklar. Kan mycket väl så vara, men My Dream Art imponerade på mig senast och i grunden är Calypso Am klart bättre än vad han visat på slutet. Tidsfråga innan det lossnar för honom.
 6. Pastore Bob - Övriga - Lionel
  Norgestjärnan Lionel är säkert väl ordningställd inför omgången på Momarken - men det kommer hjälpa föga mot en Pastore Bob från perfekt utgångsläge. Årsdebuten såg riktigt fin ut på Jägersro och det här är omgångens säkraste vinnare!
 7. Marcello Wibb - Övriga - Ecu de Mieloui
  Jag tyckte i början av veckan att det här var ett riktigt öppet lopp, men ju mer dagarna gått ju mer har jag fastnat för Marcello Wibb.
  Lopp i kroppen nu och Johan Untersteiner låter så där härligt nöjd och optimistisk att jag väljer att spika Marcello Wibb!
  Det är öppet värre bakom och kräver annars helgardering!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips