Challenge: Untersteiner i zonen

  Svenska Spel erbjuder som vanligt på Challenge-spel i samband med lördagens fina trav.
  Martin tror Johan Untersteiner kan ta en dubbelseger!

  Spela Challenge här!

  1. Moruga - Övriga - Dooleys U.N.G.
   Två svensktränade hästar står som de två alternativen på Challenge-spelet. Jag tycker väl ingen av dem är något att hålla i handen.
   Inledningen är väldigt öppen och jag tror mycket mer på Övriga än dessa två och väljer att spika "övriga" och varnar främst för 15 Jet Voice och skrällbudet 8 L.J.'s Dreamcatcher.
  2. In Håleryd - Övriga - Miss Åslanda
   Löser det sig bara från utgångsläget så tror jag In Håleryd är bäst. Miss Åslanda har siktats hitåt och kommer i ordningställd. Men för mig är det här omgångens klart öppnaste lopp där det skiljer extremt lite mellan hästarna.
   En självklarhet att helgardera!
  3. Adiago Trot - Övriga - Kick Off Classic
   Det varnas en hel del om Adiago Trot och att hästne är ovan vid distansen etc etc. Jag hoppas och tror Erlend Rennesvik är påläst och försvarar innerspåret och går där hela vägen. Oavsett position så håller jag Adiago Trot som klart bästa hästen och som blir mycket svårstoppad!
  4. Roli Eld - Övriga - Ådne Odin
   Roli Eld låter det väldigt uppåt på och hästen blir jättefavorit. Kan helt klart bli svårstoppad, men jag är sällan säker vad gäller kallblodsloppen och både Ådne Odin och en sådan som Trippson Ø.K. kommer kunna ge favoriten en match.
   Här gäller det att favoriten sviker så värdet höjs!
  5. M.S.Triple J - Övriga - Calypso Am
   Det låter lite likadant på M.S.Triple J som med Roli Eld - den ska tydligen vara helt stenklar. Kan mycket väl så vara, men My Dream Art imponerade på mig senast och i grunden är Calypso Am klart bättre än vad han visat på slutet. Tidsfråga innan det lossnar för honom.
  6. Pastore Bob - Övriga - Lionel
   Norgestjärnan Lionel är säkert väl ordningställd inför omgången på Momarken - men det kommer hjälpa föga mot en Pastore Bob från perfekt utgångsläge. Årsdebuten såg riktigt fin ut på Jägersro och det här är omgångens säkraste vinnare!
  7. Marcello Wibb - Övriga - Ecu de Mieloui
   Jag tyckte i början av veckan att det här var ett riktigt öppet lopp, men ju mer dagarna gått ju mer har jag fastnat för Marcello Wibb.
   Lopp i kroppen nu och Johan Untersteiner låter så där härligt nöjd och optimistisk att jag väljer att spika Marcello Wibb!
   Det är öppet värre bakom och kräver annars helgardering!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube