Challenge Jägersro: Spikarna testas!

Challenge från Jägersro känns intressant ikväll.
Jag har tre spikbud i omgången och jag testar de alla tre och jobbar in lågprocentare i övriga lopp!

Spela Challenge här!

Challenge-omgången

 1. Joakim Lövgren kan ha en riktigt bra kväll på hemmabanan Jägersro ikväll. I inledningen startar han sin stostjärna 3 Zara Kronos igen som jag tycker känns som starkt segerbud direkt.
 2. 7 Xanthis de Roi med rutinerade Niklas Lindblad känns som klara förstahästen, men 2 All In A Dream är inte mycket sämre som möjligen dessutom har bättre dagsform. Bakom kryllar där av skrällbud och framförallt en sådan som 4 Nobella Winner kan överraska!
 3. Jättetalangen 1 Kennedy kan leka hem det här om han bara är på rätt humör. Dock inget att lita på ännu. Motbudet på Challenge är 7 M.T.Mighty Winner som är van vid tuffare motstånd än det här. Men tillägg och första starten på ett tag gör att han kanske inte är i ordning direkt.
  2 Nordmann
  är intressant bakom liksom 12 Quattro Töll som var strålande senast!
 4. Stall Lövgren startar även 7 Durello som jag tror hamnar bra på det direkt och efter en stark tredjeplats senast och ett skarpt banjobb förra veckan är han redo för att besöka vinnarcirkeln ikväll!
 5. 5 Wingait C H kan möjligen vara ett fjärde spikbud. Når Stefan Persson ledningen kan det här vara över. 
  8 Sobel Conway
  gillar jag, och även fast utgångsläget för honom är tufft här så kan han ändå bjudas in över upploppet. Det skulle även vara på sin plats ifall stenhårde 4 Partizan Face får sätta nosen först. Gör ständigt väl ifrån sig utan att få marginalerna med sig!
 6. I avslutningen får vi återse 11 Ilydia Boko i hennes första start för året.
  Conrad Luguaer har en högintressant fyraåring här som kan få en väldigt fin säsong. Jag tycker hon besitter fart och kapacitet som är något över kvällens motståndare. Är hon bara hyfsat i ordning tror jag hon kan runda till seger direkt. 

Martin

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips