High Five-tips: Dexter Chatho är en solid spik

Vi har precis hämtat oss från Face Time Bourbon's fina seger i Prix du Bourgogne där High Five gav 149 346 kronor trots favoritseger. Nu är det dags för 
Prix de Poiters som är dagens High Five-lopp från Vincennes och det är äldre hästar (över åtta år) som gör upp om förstapriset som är runt 330 000 kronor. Klicka här för att läsa mer om High Five som är en spelform till franska lopp dagligen. 

Analys

Mitt förstabud i loppet är 14 Dexter Chatho som egentligen inte platsar i det här loppet då jag tycker han är huvudet högre än resten av gänget. Han har i år bara varit utanför pallen en gång på åtta starter och kommer med två raka andraplatser till morgondagens lopp. Senast spurtade han friskt bakom Sobel Conway och eftersom det var rätt långt fram körde inte Bigeon särskilt mycket på honom över upploppet. 

16 Crepe de Satin Har tjänat mest pengar i det här loppet och står riktigt bra inne. Har startat mycket i monté på slutet så det ska bli riktigt spännande och se om han kan vakna till lite när det är dags sulky. Dessutom rycker man skorna och stallet verkar vara riktigt uppåt. Varning! 

15 Cyriel d'Atom kommer från en start på Volvega senast dr han slutade trea. Har gjort lite starter på Vincennes under vintermeetinget utan någon framskjuten placering. Får dessutom Yoann Lebourgeois i vagnen, vilket är ett plus. 

3 Cresendis Har varit sådär hitintills under vintermeetinget, men det här är ett sto som kan vakna till när som helst och då har hon grundkapacitet så det räcker till att vara bland de tre främsta i mål.  Hon gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Goofy Greenwood på Vincennes i augusti och har sedan dess gjort tre starter under hösten/vintern. Jag tror på en fin placering här! 

10 Defi Pierji är också en häst man kan lita på, han startade i samma lopp som 14 Dexter Chatho där han fick ett bra lopp och fullföljde som fyra i mål. Står också mycket bättre inne i det här loppet än sist och det är fina rapporter från stallet. 

5 Ce Retour d'Oscar var inte som bäst senaste starten i Prix De Strasburg, jag är lite brydd efter det loppet och kommer inte att ta med honom bland de två främsta på min High Five-kupong. François Lecanu kör igen, och jag tycker det är ett litet minus trots att hästen har rätt fint kunnande i grunden. 

2 Baron Daidou har inte startat sedan skrällsegern på Vincennes den 26 november förra året. Jag är dock lite orolig över det långa uppehållet men är han som senast borde han kunna vara bland de fem främsta även i det här loppet.  

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips