High Five: Tar Peter ''Foppa'' Forsberg hem omgången?

Det är tisdag och en fin tävllingsdag på kolstybben. Intressant start av Peter ''Foppa'' Forsberg-ägda Aramis Bar som under gårddagen kom ner till Grosbois och får göra entré på den finaste travbanan i världen. Vill ni rygga mitt tips eller spela High Five? Klicka här. För att se startlistor, klicka här. Ni kan också spela på vinnare och plats, och jag kommer att reka ett fint vinnarspel i loppet. 


Lär dig mer om hur du spelar på High FIve - Klicka här 

Analys

Är det Prix d' Continental under julhelgen Björn Goop siktar på när han anmälde 10 Aramis Bar till dagens High Five-lopp? Troligtvis. Hästen kom ner i förrgår till Grosbois och får första gången känna på kolstybben. För många svenska hästar brukar det vara en ögonöppnare och jag tror definitivt han har riktigt bra segerchans och väljer därför att spika som min vinnare på High Five

9 Gimy Du Pommereux har varit diskad i fyra rak starter, men till förra starten på Laval travade hingsten. Man körde lugnt och behöll skorna på. Idag går han med den brukliga balansen, vilket inte bara behöver vara bra men hästen har en ruggig kapacitet och bör definitvt vara där framme om allt flyter. Kan till och med vinna. Varning. 

12 Empire kommer med två raka galopper, men går ner rejält i klass här. Han har visat att han kan springa på den här banan. Tomas Malmqvist låter nöjd och jag tror han slutar långt framme. 

15 Girolamo gjorde en fin comeback senast då man körde ren preparé. Det här är en bra häst som ofta når pallplaceringar. Gjorde en väl ingen superinsats på Vincennes i kriteriet för fyraåringar på Vincennes tidigare i somras, men undra om allt stod rätt till. Han svettades väldigt mycket under hela loppet och det fanns inte jättemycket att ge efter att gått ut från tredje utvändigt i sista sväng. Idag blir det barfotabalans igen och har lär bli mycket spelad. Jag låser på två hästar som etta. Aramis Bar och Girolamo. 

14 All Wise As Har gjort några täta starter på slutet och verkar gilla det. Hon på målfoto under sadel i oktober efter en fin avslutning, då med Alexandre Abrivard i sadeln. Har även gått bra i vagn och eftersom jag tycker det är viktigt med kuskar, framförallt på Vincennes är det tacksamt att Gabriel Gelormini kör. 

Varningarna

13 Gemme De Busset spurtade fint till ett tredjepris på Argentan i slutet av oktober efter att fått gått i ledning och rydd ledaren. Passar bra in i loppet och David Thomain sitter i jollen. 

8 Gloria Berry tog en seger för bara fem dagar sedan på just Vincennes, loppet innan det var det en bra prestation i grupp två-loppet Prix Ceneri Forcinal. Nu får sonen Nicolas Bazire köra och hon går upp i klass, men är en fin häst och jag räknar med att Bazire har vältränat som vanligt. 

16 Galilea Money kommer med fin form men är lite uppanmäld, fint sto  dock och Baziretränat. 

Vinnarspel:

Många sidor varnar för Aramis Bar, men jag tror ändå han inte kommer att bli favorit. Jag rekommenderar därför ett vinnarspel på honom om man får runt fyra gånger. Odds hittar du ocskå på Svenska Spels hemsida där du spelar rakt in i den franska poolen som omsätter hur mycket som helst. Spelas dock inte under 4 gånger pengarna. 

 Svenska Spel's guide hur man spelar High Five

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Hej! Det var med ett leende jag vaknade idag efter en härlig vinst igår - grämer mig såklart en aning över att inte fått med Sparven på min exklusiva ... Läs travtips

Hagmyren bjuder på trevliga kallblodslopp under söndagens GS75 och jag jagar tredje raka sjuan på Jimmies GS75 så visst är man laddad inför omgången. ... Läs travtips

Lycksele bjuder på en del tävlingar i dagarna och på måndagen inleder de travveckan!I V4-2 tror jag på första segern för Uncle Lasse-sonen.V4-1 6 ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips