Face Time Bourbon är min spik i Prix du Bourbonnais

Jakten på biljetter till världens största travlopp, Prix d’Amérique fortsätter. imorgon avgörs Prix du Bourbonnais och det bjuds på fantastisk sport! Höjdpunkten i loppet är världens bästa travhäst,  Face Time Bourbon, som vanligt är det Björn Goop som sköter tömmarna och ekipaget blir High Five-loppets stora favorit. De tre främsta hästarna i loppet får en plats i Prix'd d’Amérique så räkna med att alla ekipage kör för vinst. 

Det är även jackpot på High Five och tio miljoner extra ligger i potten. Förra veckan satt min spik klockrent, men jag fick nöja mig med fyra rätt. Morgondagens lopp känns roligt, trots att spiken blir Face Time Bourbon. Dagen till ära så kommer jag göra ett litet större system, men blir det för dyrt kan ni banta bort de hästarna jag har längst ner i texten här. Klicka här för att läsa mer om High Five eller se startlistorna.

16 Face Time Bourbon vann ett grupp 2-lopp den 12 november på Vincennes och såg bländande ut. Svek kanske nere i Neapel i finalen av lotterialöpningen men den starten säger mig inte så mycket, flera hästar reagerar märkligt på på banan i Neapel och det viktigaste är att det såg bra ut senast. Det här är världens bästa travhäst och jag ser ingen anledning att gå emot honom. Spikar som etta. 

2 Valzer Di Poggio kom med elva raka segrar inför första kvalet till PDA, tillika Prix de Bretagne då han såg ut att gå mot en säker seger men galopperade över mål när Bazire begärde lite av honom sista metrarna. Hästen är riktigt bra, och jag tror att det bara var ett olycksfall i arbetet senast. Spikar som tvåa. 

11 Delia Du Pommerux galopperade också över upploppet i Prix de Bretagne senast. Hon har ju vunnit det här loppet de två senaste åren, men det betyder såklart inte att hon har någon fördel idag. Jag håller henne ändå rätt högt,  för ska man vara ärlig är det i mina ögon bara de två som jag har tippat före som är bättre rent kapacitetsmässigt. Jag tippar henne som trea-fyra på min High Five-kupong. 

5 Fakir du Lorault avslutade riktigt vasst i Prix de Bretagne, han följde upp med att ta hem en enkel seger för en vecka sedan på Vincennes och såg bländande ut. Man vara trea-fyra också, men måste få ett hyggligt löpningsförlopp. 

13 Carat Williams har varit förbättrad i sina två senaste starter och vi vet ju att han har grundkapacitet. Nu blir det barfota igen och det är positivt att Yoann Lebourgeois sitter upp bakom. Kan avsluta snabbt och därmed ta en placering. 

8 Activated gör debut på Vincennes. Hon slutade med en riktigt vass slutspurt på Solvalla senast. Även om hon möter riktigt bra hästar så tror jag hon kan tända till på kolet. Inte omöjligt med en stark prestation som fyra-femma. 

10 Chica De Joudes har hunnit bli 8 år gammal och stod för ett fantastiskt meeting förra året. Fick en tuff resa senast i Prix de Bretagne men såg ändå inte helt obrukad ut över målgången. Jag tror hon har gått framåt med två lopp innanför västen och vill definitivt ha med henne på kupongen. 

Skrällarna

Jag varnar även för 3 Victor Ferm som kom till Bazire i början av november och har redan visat vart skåpet skall stå. Går dock upp rejält i klass men ska med på kupongen om man har råd. Jag kan även tänka mig att betala för 7 Moni Viking som får Matthieu Abrivard i sulkyn för första gången.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Vi ska avsluta V86 Super Days med en jackpot och jag har spelat tre omgångar hittills och slutat på 7 rätt av 8 varje gång. Jag fortsätter att jobba ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips