V75 Åby 8/5 Paralympiatravets final! » 6 maj | NiklasL - Travstugan.se

V75 Åby 8/5 Paralympiatravets final!

Hej på er!

Förra lördagen var det verkligen jubel o klang för min analys. Systemförslaget satt klockrent vilket gav 70000 netto, dagens dubbel på 5 rader gav dessutom fina 97x insatsen. Otroligt kul att jag och Christian Sandholm även lyckades sätta vårt gemensamma system "Biffen o bananen" där 6 andelsköpare fick drygt 12000 tillbaka på 350 kronor satsade! Vill man läsa mer om det kan ni gör det Här!

Denna lördag är det nya race och jag är långt ifrån nöjd, nya utmaningar och det är som jag brukar säga, man är aldrig bättre än sitt senaste lagda spel! Vi har en otroligt fin lördag att se fram emot och har många riktigt fina race, "russinet ur kakan" är dock finalen av Paralympiatravet som har mäktiga 1.5 miljon till vinnaren!

Obs! Spelförslaget denna vecka är högst preliminärt då det luktar riktigt hög omsättning och strecken kan komma att göra väldigt stora rörelser. Systemförslaget gäller för Niklas råstyrka.

Förslag till dagens dubbel:

2.3.4-4.5.8 9 rader

Raka förslaget:

2.3.4-5

Jag har följande system

Niklas Power 100kr/andel

Niklas Råstyrka 200:-/andel exklusiv!

Niklas exklusiva XL 500:-/andel exklusiv!

Jag har såklart även Biffen och bananen (christian står som spelläggare) systemet som satte "7an" förra veckan. Det systemet finns Här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips