Rullpott på Svenska Spels Challenge

Rullpott på 77 679 kr när Challenge ska avgöras på Halmstadtravet under morgondagen. Här under finner ni min analys av omgången. 


Avdelning 1

Här kan vi välja mellan 3 Rexine, Övriga och 14 Wild Love

Jag väljer att gå på 3 Rexine och övriga då jag tror det blir långt fram 14 Wild Love. Björn Goop upp för första gången bakom 3 Rexine måste vara ett plus. 7 segrar på 13 försök så det är en segervan dam vi talar om. 14 Wild Love står med dubbla tillägg och kommer få långt fram. Då loppet är öppet väljer jag även att strecka övriga med extra varning för 5 Sunday Sonata och 7 Zacapa Bi.

Avdelning 2

Här kan vi välja mellan 1 First One, övriga och 10 Maestro Crowe

Jag väljer jag att helgardera då loppet är vidöppet. Petri Puros talang 10 Maestro Crowe har imponerat stort men är verkligen inte att lita på då han har galopperat i två av dom tre senaste starterna. 1 First One är startsnabb och borde lägga beslag på ledningen men motstånd saknas inte och här ser jag verkligen värde att helgardera.

Avdelning 3

Här kan vi välja mellan 7 Night Brodde, övriga och 8 Disco Volante

Jag väljer att singelstrecka 8 Disco Volante då jag trots spåret tror att den vinner. Det är många startsnabba invändigt men jag tror körande Ulf Ohlsson vinner detta lopp även om han inte hittar till ledningen. Prestationen senast var övertygande, han vann ifrån dödens på Jägers mot liknande motstånd. Dessutom blir det barfota fram denna gång vilket ses som ett kraftigt plus.

Avdelning 4

Här kan vi välja mellan 12 Bossy Alley, övriga och 14 Vikens High Yield

Även här väljer jag att singelstrecka 14 Vikens High Yield. Ungdomslopp med bästa möjliga kusk Magnis A Djuse. Hästen imponerade starkt senast i årsdebuten och denna har tränare Robert Bergh uttryckt sig gått om och kan bli en riktig följetång i sommar.

Avdelning 5

Här kan vi välja mellan 4 Carlos Ken, övriga och 5 Four Guys Dream

Jag väljer att strecka samtliga då det är en del intressanta ändringar på 4 Carlos Ken, barfota runt om och ett norskt huvudlag för första gången. Hade en fin placering i sikte senast när han galopperade när tussarna drogs senast. 5 Four Guys Dream formkurva pekar spikrakt uppåt och kommer två raka segrar i bagaget. Jag tycker ändå att loppet är så pass öppet så övriga måste streckas också. 12 Tengil Face kommer testa barfota runt om och ifrån stallet så tror dom att det kommer ge bra resultat. Tror även 9 Look Håleryd kan bli farlig tillslut då det vankas körning från start.

Avdelning 6

Här kan vi välja mellan 1 Martin De Bos, övriga och 3 Granfield Aiden

Även här väljer jag att strecka samtliga då jag tycker det är ganska öppet bakom och jag tror det är många som vill kvala in till finalen på Solvalla den 28e Mars. 1 Martin De Bos trivs i ledningen men får nog svårt att hitta dit från detta läge, däremot blir det ett par intressanta ändringar som gör att jag inte vågar lämna han utanför systemet. Blir barfota bak och helstängt huvudlag vilket borde förbättra startsnabbheten. 3 Granfield Aiden slutar man aldrig att imponeras över och har verkligen vart ett följetång i vinter. Däremot så ser jag flertalet med vinstchans bland dom övriga. För att nämna några så 2 Sevilla och 10 Pastor Power.

Avdelning 7

Här kan vi välja mellan 2 Jeffersson Dotcom, övriga och 4 Adde S.H.

Här är jag lite fräck och väljer att endast gå på 2 Jeffersson Dotcom och 4 Adde S.H. då jag tror övriga kommer dra på sig en hel del streck. 2 Jeffersson Dotcom får Björn Goop upp i vagnen för första gången och är min favorit till att lägga beslag på ledningen. 4 Adde S.H. var duktigt från seger senast utvändigt om ledaren och denna gång luktar det samma position igen. Jag låser avslutning på spetshästen och den som jag tror hamnar i dödens.

Rygga mitt förslag på Challenge här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips