Tankar inför V86 med stor jackpot

V86-1

Ser ut att bli jämnt spelat mellan tre ekipage i inledningen på Bergsåker. 
4 Tangen Töff på första volten som får Micael Melander i vagnen istället för Robert Bergh, 7 Bellfaks som tränas av Jan-Olov Persson samt 12 Grisle Odin G.L. som ska försöka runda hela fältet över medeldistans. Här är jag sugen på att ta ställning direkt och spika Bellfaks. Verkar ha blivit mer stabil på slutet och bör därmed kunna få en bra start från spår tre på den andra volten. Tror han är tuffare till slut än Tangen Tuff och att Grisle Odin G.L. hamnar ute i spåren under slutrundan och får ett sämre lopp. 

V86-2

Ett snabblopp på Solvalla för ston. Bergharn har anmält 1 Mily barfota runt om och visst kan det vara så att körande Rikard N Skoglund fått order om att ladda från start! Vilket i sin tur kan innebära bekymmer för loppets förhandsfavorit 1 Dixie Brick, som dock visat sig räcka bra i betydligt tuffare sällskap än detta. 4 Millie Millionaire gör comeback efter sin Frankrike-sejour och kan mycket. Spår fem och Örjan Kihlström bakom en Johan Untersteiner-häst kan vi inte heller nonchalera. 5 Sharp Dream kan säkert överraska med perfekt smygresa i hårt tempo. Har en vass avslutning. Något även 10 Gina Mearas kan leverera om hon är i ordning direkt efter en tids frånvaro från tävlingsovalen. 

V86-3

Lågklassigt lopp och här finns det en häst som utmärker sig. 9 Navona har visat kanonform efter sommaren och resultatraden 1-1-2 talar verkligen sitt tydliga språk. Hon verkar dessutom oöm för positioner och att det nu blev bakspår spelare nog ingen större roll i det här lärlingsloppet, trots att distansen är kort. Brukar bli bra fart i dessa ungdomslopp och Mats E Djuse som kör, är stabil som få. Håller detta som omgångens klart bästa spik. 

V86-4

Treåringslopp för ston och här är det en eller alla som gäller. Med tanke på förutsättningarna går jag för det senare och hoppas någon av de minst spelade lyckas få nosen först över Solvallas mållinje. Bakom favoriten 4 Succession, som visserligen övertygade stort senast vid enkel seger, är loppet svårlöst och den jag framför allt vill framhålla trots spåret är Daniel Wäjerstens 10 Grit Brodda. Stallet har verkligen fin form för dagen och Grit Brodda har visat starka avslutningar och kan räcka långt om ekipaget har lite tur med positionerna längs vägen. Även 2 Global Collection från stall Fredrik Wallin kan vara intressant för den som garderar. Galopperade bort en trolig andraplats senast och visade innan den fadäsen fin dagsform. Vill även påminna om hennes start i slutet av augusti, då hon avslutade snabba 10,8/700 meter och gick som fortast den sista biten. Städar av samtliga till slut om hon håller sig till trav?

V86-5

Trots att motståndet senast var i det enklaste laget och att han efter den segern nu blir hårt betrodd på V86, såg 10 Gogobet Sisu väldigt fin ut för dagen. Behöver därför inte vara fel att lämna honom ensam på kupongen i detta långlopp. Något jag helt klart funderar över i skrivande stund och även gjorde vid första anblick. Han är dock även ojämn av sig och har trots allt bara en seger på de fem senaste starterna? Kan med andra ord samtidigt vara en favorit i fara? För att göra det extra lurigt för oss spelare, ska Dwight Pieters dessutom köra den här gången. Alltid en brasklapp när nya kuskar ska testa lyckan och något säger mig att Gogobet inte heller är helt lättkörd. 

V86-6

Vi hoppar vidare till Solvalla som här bjuder på ett fyraåringslopp över medeldistans med autostart. Tolv hästar med i startlistan, men i princip bara en som blir spelad. 6 Pinterest står just nu för 62 % av spelprocenten. Björn Goop själv talar gott om den här valacken och insatserna stundtals har varit mycket imponerande. Som när Björn i den näst senaste starten avancerade framåt efter ett tag och reglerade fältet från positionen utvändigt om ledaren. I sista starten inför detta blev det dock galopp till slut. Oklart om det berodde på den långa distansen, eller något annat? Första tanken är att det här är en favorit som vi nog kan fälla. En annan stark rackare är 5 Amour Dimanche som nu är anmäld barfota runt om. Precis som vid segern 29/9 när han fullkomligen pulveriserade motståndet och bara visade sig bäst. Hittar Jörgen Westholm till ledningen här blir det i fart fall en sevärd kamp. Även spännande förändringar på 3 Hurricane, som för första gången i lopp ska tävla utan skor. Kan göra stor skillnad och startspåret är intressant. Skrällen kan annars Thomas Dalborg sitta bakom. Körs det friskt om positionerna och 10 Gloriana N.O. får lifta med i ryggar så.. Står fint inne i loppet och kan bli giftig över upploppet. Under 5 % på strecken och blir kanske bortglömd i förhållande till vinstchansen. 

V86-7

Fyraåringslopp igen, för ston den här gången. Kan vara klokt att gardera friskt då vi ofta bjuds på överraskningar i den här typen av lopp. Själv lutar det åt ett lås på fyra, då jag finner större värde i att gardera andra avdelningar. Hittar 2 Mellby Ia till tät är nog mycket vunnet i ett annars, rätt ihåligt lopp. Det svåra där är att hon verkar ha bekymmer med travet ibland och inte är något vidare säkert kort att luta sig emot. I synnerhet inte vid en stor jackpot-omgång som denna. Ett kul streck kan hemmahästen 4 Ztinas Blaze vara. Höll farten ok till slut senast i sitt första långlopp. Betydligt bättre distans den här gången och har en, i sammanhanget spännande resultatrad. Marie Hafstad Eriksson som även tränar stoet vet definitivt hennes styrkor och svagheter. Kan helt klart bli intressant från ett fint utgångsläge bakom bilen, om förhandsfavoriterna gör bort sig. Vilket inte är helt osannolikt. Desto mer troligt dock att 11 Izola Silvåkra rundar hela fältet tillsammans med Troels Andersen. Levererade den vassa segertiden 13,6 senast efter lång vila. Det är starka papper.   

V86-8

Spårtrappa som sista lopp inom ramen för V86, var tanken när denna proposition skrevs över 3140 meter med autostart. Efter två tidiga strykningar ser det därför betydligt bättre ut för favoriten 7 Typhoon Face, som nu fått ett betydligt bättre spår fem bakom bilen. Enda nackdelen - det har flera motståndare också. Framför allt starka 8 Testa Di Cavolo som från början skulle startat "ute vid korvkiosken". Även betydligt bättre startspår nu för 6 Matamoros, som är en vass spurtare. Mest gynnad av samtliga är nog 12 Made of Stars. Inte lika många att runda och över den långa, dryga distansen, brukar extra många ekipage vilja slinka ner på innerspåret. Är han i form reglerar Jörgen Westholm som kör detta från "dödens"? Och många favoritspelare får en kalldusch på onsdagskvällen?

Harry mot Potten 
Harry Haythrow 
(Slutsåld)


OBS. Våra analyser bör ses som en första tanke inför spelomgången och kan av den anledningen komma att förändras innan spelstopp när vi tagit del av den viktiga sista-minuten-informationen.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips