Tidiga tankar inför V86: jackpotten ska till Sverige

Mina tidiga tankar inför V86

V86-1
Lutar åt spik direkt på 7 Skate Trix som både tränas och körs av Frode Hamre. Trots debut över kort distans och ett risigt läge tror jag på full laddning direkt och att konkurrenterna har respekt för favoriten efter två imponerande insatser på slutet. Där han inte sett särskilt ansträngd ut vid två enkla segrar. Den som väljer att gardera bör strecka ett par stycken. Helgardering behöver inte vara fel, ser öppet ut därbakom.  

V86-2
Testade nyligen att spika i de två första avdelningarna på V86, för att spara streck mot slutet istället. Det gick vägen då, och är faktiskt inne på att samma segerrecept skulle kunna fungera även den här gången. 2 Imathra AM lägger högst sannolikt inte det här loppet. Om hon fungerar fullt ut och inte fått för tuffa lopp på slutet. Gör favoriten bort sig, ser det svårlöst ut bakom henne. Svårt att ranka kvarstående åtta ston och det blir i så fall dagsform och positioner som avgör vem som är först i mål. 

V86-3
Spekulerar i favoritfall här och som jag läser loppet på förhand kanske 2 Visconti tillsammans med Åsbjörn Tengsareid snor åt sig ledningen direkt? I så fall kan det mycket väl hålla hela vägen. Var hamnar storfavoriten 8 Broadway Don från spår längst ut bakom startbilsvingen? Skulle tempot bli högt, kan det tänkas att skrällarna 10 The Red Explosion och 12 Saisirlejour Cox kommer in i matchen från trista bakspår. 

V86-4
Tidiga tanken är att försöka lämna 10 Invader AM ensam på kupongen och spara streck här. Hästen har varit lovande länge i träningen hos Timo Nurmos, och när han senast var tillbaka på tävlingsbanan igen såg han riktigt bra ut och övertygade stort. Även om motståndet var betydligt enklare den gången. Det som talar för honom den här gången är hög kapacitet, samt att han säkerligen gått från en del med lopp i kroppen och knappast bör vara sämre nu. Samt att kanske värsta motståndarna på förhand, 3 Furioso Wohlrab och 4 Leighton Boko verkar vara på jakt efter ledningen direkt. Bäddar för högt tempo?

V86-5
Här tror jag V86-värdet kan få sig en rejäl skjuts i rätt riktning. Kortlopp med autostart och både storfavoriten 5 Only Be Kind To Me samt 1 A Perfect Dutchess ska försöka nå tät i starten. Kan gå undan värre och med i draget därbakom finns 9 Jatzy Jazz som visat fina fartresurser samt form för dagen. Har läst att hon tävlat bäst med framspår tidigare. Men tror Jatzy kommer känna sig kaxig när de andra öppnat tufft och det är dags för slutstöten. Till sex procent just nu kan det vara ett fynd i omgången. 

V86-6
Fortsätter att jaga skrällar. Jörgen Westholm verkar ha ordning på grejerna för dagen och här startar han 1 Castor The Star. Motståndet är tufft, men kan samtidigt få en vilsam resa på innerspår. Då kan det helt klart bli spännande till slut. 2 That´s So Clever blev lite för pigg i ledningen senast och stumnade till slut. Testar Markus B Svedberg ny utrustning och tät igen? Eller siktar han på en smygresa istället? Även 4 Mi Ma Ohrtus och 5 High On Pepper är riktigt fina hästar, liksom 7 Beat Generation. Behöver jag chansa bort två hästar i morgon blir det 3 Immigrant AM och 6 Dorob, som jag tror får svårt trots Kim Eriksson och Örjan Kihlström.

V86-7
Medeldistans och ett gäng startkatapulter bäddar för en snabb inledning och trötta ben till slut? Favoriten 3 Z. Boko verkar inte vara någon lättkörd sort och jag ser en risk i att öppningen kan trissa upp honom för mycket. Håller han sig lugn bör det vara toppchans. Värmningen är extra viktig på denna häst, om han ser lugn ut för dagen. I loppet hittar jag dessutom två hästar med hög kapacitet och vassa avslutningar. Kanske är både 4 Ilenna Bonanza och 6 Pantani något mer sprinterbetonade. Men med vilsamma löpningar och maxklaff är jag inne på att det kan räcka hela vägen, till låg procent på spelet. 

V86-8
Stolopp på Solvalla avrundar omgången och här blir strategin antagligen att åtminstone markera streck för den bästa hästen på varje volt. Förutom 15 Whelk, som står ensam med 40 meters tillägg och bör få svårt att hinna fram till segern över 2180 meter. 2 Kabor Boko blir svårfångad om Björn Goop som kör hittar till ledningen. Trots enbart tre hästar på startvolten är spåret dock något snävt, hur mycket vågar Björn ladda?

5 Super Sarah verkar ha fått nya växlar hos sin nya tränare Fredrik Wallin och kommer till start med två vinster i bagaget. Läget behöver inte vara fel. Bäst för dagen är förmodligen 11 Heloise AM som högst sannolikt haft två raka segrar tillsammans med Örjan Kihlström nu, om det inte vore för ett störningsmoment i det senaste loppet. Kan bli snabb revansch nu och ser värmningen bra ut är det inte helt omöjligt att Heloise lämnas ensam på kupongen. Samtidigt som även Örjan kan bli fast på innerspår från ett lurigt startspår. 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips