Tidiga analysen inför V75 Jägersro

Tidiga analysen inför V75 Jägersro 


V75-1


Gillar 9 Hannibal Face som jag är inne på kan vinna detta trots att tufft upplägg. Så pass bra är han de dagar han fungerar fullt ut. Läget är inte det enklaste. Men prickar ekipaget framför starten rätt, kan Adrian låta Hannibal trava in sig ordentligt i andraspår. Innan han drar i högertömmen och styr framåt? En annan stark häst med i loppet sitter Björn Goop upp bakom, som även sköter träningen för 11 Twigs Honor. Spelar även med Rick Ebbinge som startar 8 Indigo. Läget kan bli en fälla, annars är hästen väldigt bra för klassen och minns hur han glänste i somras på Jägersro när han vann lätt på en fin tid. 

V75-2

Från ett bättre startspår hade jag lämnat 13 Alhambra Mail ensam på kupongen. Otroligt stark och tuff märr som tål att kämpa ute i spåren under slutrundan. Lär krävas även den här gången nu när hon startar från den tredje volten i detta försök i Diamantstoet som avgörs över 2140 meter. Efter formintrycket senast tror jag Johnny Takter, som sköter tömmarna får i köroder av tränare Magnus Dahlén att försöka ta sig framåt i ett tidigt skede. Kanske inte ens blir spännande. Med risk för trafikproblem streckar jag ändå ett par till från olika volter. 

V75-3

Meadow Prophets Minne 2021 ser ut att bli en öppen historia. 1 Harran Boko kan säkert svara upp ledningen från innerspåret, om Per Nordström så vill? Vilket känns långt ifrån säkert. Björn Goop kommer med stor sannolikhet vara offensiv direkt med 5 Mindyourvalue W.F. Inte minst efter den mycket imponerande insatsen nere på Vincennes 8 november, där han kanske gjorde ett av karriärens bästa lopp? Tillbaka på svensk mark igen och är han i samma form nu får övriga kämpa. Mitt tips bygger ändå på att 7 Upstate Face är satt i ruskig form inför den här starten på hemmaplan och att klanen Kolgjini kommer bjuda på något alldeles extra..

V75-4

Finalen i Svensk Uppfödningslöpning. Här väntar 700.000 kronor till vinnaren. Med en segerprocent på 67 och spår två bakom bilen, talar det mesta för att storfavoriten 2 Tetrick Wania tar sin femte raka seger med sin tränare Riina Rekilä. Känns därför onödigt att spekulera i favoritfall. Trots att det handlar om relativt orutinerade hästar, där mycket kan hända och framför allt en hel del utveckling ske mellan loppen. Favoriten ser dock ut som en klasshäst och fart verkar det finnas så att det räcker och blir över. 

V75-5

Kortlopp och lägsta klassen, kan ligga en skräll på lut här. Rekommendationen är att strecka på rejält. Tipset för er som inte har råd med så många på lappen är att i vart fall försöka få med 1 Piemonte, 2 Midnight Special, 5 Rare Magic och 6 Thorondor. Hästar som bör hamna bra till inledningsvis från fina utgångslägen bakom bilen. Med många startsnabba i bra form för dagen kan det även innebära överpace. Och då bjuds även hästarna från de bakre regionerna in i matchen. Strecka på! 

V75-6

Gillar 3 Kurri Jari Boko som redan var en riktigt fin häst i träning hos Veijo Heiskanen. Här gör han sin tredje start för sin nya tränare Björn Goop och det mesta talar för ledning från start till mål. Då jag har skrivit upp två "nästagångare", kommer ändå 5 M.T. Oscar och framför allt 9 Four Guys Dream att finnas med på mitt system, som det ser ut just nu. Mycket kan hända över 2640 meter och i dessa långlopp blir det ofta en hel del taktik inblandat. När ekipagen vill skaffa sig en bra position inför slutvarvet. Någon som kör fram och skruvar upp tempot lite grann? Gäller att inte ödsla för mycket krafter i ledningen, för att hålla hela vägen. 

V75-7


Ett av de roligaste loppen kvar att lösa. Får 11 Rackham revansch på 1 Sweetman trots spåret? Distansen kanske talar för det? Spåret nu är dock allt annat än enkelt. Dessutom finns det fler namnkunniga hästar med i loppet, som skulle kunna profitera på hårt tempo. 4 Bordeaux S. är en riktig skjutare, liksom 5 Oscar L.A. Den senare kommer dessutom från ett stall i toppform för dagen. Många spelar verkar nonchalera 7 Rotate den här gången. Det kan vara farligt, ifall Björn lyckas hitta en vettig position från ett byngligt utgångsläge. 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips