Mina tidiga tankar inför V75 Solvalla » 23 sep. | Mattias -…

Mina tidiga tankar inför V75 Solvalla

V75 1

Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin form. Nu har man lottats till spår 2, vilket är optimalt. Jag tror man tar ledningen och därifrån leder han hela vägen in i mål. 

V75 2

4 Bansky kommer med toppform. Hon är snabb från start och lär leda loppet länge. 3 Upper Face plockade ner Bansky senast och är med stark än snabb, gynnas av medeldistans. 8 Uncle Töll är en stark avslutare och om två träter så kan den tredje vinna. Ska dessutom tävla med optimal balans igen. 

V75 3

Här kommer kupongens andra spik i form av 7 Lipstick Tooma. Hästen har haft en makalös utveckling senaste tiden och kommer med 5 raka segrar. Hon kan gå från alla positioner, och med tanke på att värsta motståndaren 14 Unique Juni startat 20 meter efter, lär Johan köra fram tidigt om det går för sakta. 

V75 4

3 Hoboken Am har efter 5 starter inte varit nära att förlora. Nu rycker man dessutom skorna och tar hon ledningen blir hon mycket svårslagen. 4 Barbro Kronos såg oerhört läcker ut i uttagningsloppet och Svante Båth lär ha hästen i ordning. 2 Beauty Kronos gick i mål med krafter kvar senast och nu rycker man skorna samt sätter på en jänkarvagn. 

V75 5

Omgångens mest öppna lopp och på denna kupong väljer jag att strecka samtliga hästar. Ska jag nämna två hästar blir det 2 Moses som kommer med två raka segrar med barfota balans och har styrkan för att vinna loppet. 4 Viscount har nu lopp i kroppen och gick då i mål med krafter kvar. Ska tävla barfota runt om och med jänkarvagn nu. 

V75 6

San Motuer är hittills i karriären obesegrad och verkar vara en undantagshäst. Nu lättar man i balansen och sätter dessutom på en jänkarvagn. 1 Head Run slog ut förhandsfavoriten Elegant Ima från ledningen i försöket och lär vara med och segerstrida även här. 5 Önas Prince är snabb från start och lär laddas mot ledningen, en position han vunnit 4 av 4 försök ifrån. 3 Brambling är väldigt stark och körs av en viss Örjan Kihlström. 

V75 7

I avslutningen väljer jag att låsa på två hästar. 2 Pleasure For Cash har gjort 9 starter för Oskar Berglund och vunnit 5 av dessa. I de senaste starterna har han startat från bakspår och gjort det bra utan att hinna fram. Nu har man fått optimala spår 2 och härifrån kan kusken lägga upp taktiken som han vill. Hästen är dessutom stark och kan vinna utvändigt om ledaren. 5 Anything For You är snabb från start och bör ta hand om ledningen, därifrån blir han hästen att slå.

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiva 6 andelar 400kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 201kr

Harry Haythrow 16 andelar 150kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips