Mina tidiga tankar inför V75 Rättvik » 30 juli | Mattias Åkesson -…

Mina tidiga tankar inför V75 Rättvik

V75 1

3 Jackpot Vrijthout kördes senast till ledningen och gick enkelt ifrån sina konkurrenter på en fin tid. Lär laddas mot ledningen och gör han en liknande insats blir han svår att nå. 1 Van Gogh Z.S är en segervan häst som vunnit 13 av 20 starter, galopperade senast men är anmäld barfota igen och kapacitet finns.

V75 2

5 Jackson Avery är en norsk gäst som vunnit 10 av sina 19 starter. Öppnar bra bakom bilen och leder loppet länge. 3 The Bald Eagle står fint inne i loppet och gör alltid bra insatser. 9 Expensive avslutade rejält senast och får dessutom Örjan upp bakom.

V75 3

Spik på 1 Heavy Sound. Hästen såg strålande ut i årsdebuten senast och bör vara ännu vassare nu. Det är inte säkert att han håller upp ledningen, men kan vinna från samtliga positioner mot detta gäng.

V75 4

7 Våler Nikolai startgalopperade senast men gjorde en bra upphämtning. Går han felfri denna gång blir han svårslagen. 6 Lome Storm har 10 vinster på 15 starter och kan bli svårfångad. 8 Eld Rask har bra kapacitet och ska räknas. 

V75 5

Här kommer den preliminära radens andra spik i form av 6 Civilon. Hästen galopperade senast som stor favorit mot liknande gäng, dags för revansch nu. Han har bättre förutsättningar med framspår och lång distans nu. Är alldeles för bra för klassen och bör vinna ganska lätt felfri. 

V75 6

10 Man At Work står perfekt inne i klassen och med lite klaff har han bra chans att runda samtliga. 7 Giant Shadow har vunnit 22 av 27 starter i Björn Goops regi och är en segervan häst. Lär ladda mot ledningen och blr svår att slå om han skulle komma dit.

V75 7

Jag avslutar denna preliminära kupong med spik på 10 Vae Victis Club. Hästen såg smällfin ut i Sverigedebuten senast då han joggade in till enkel vinst. Lär vara ännu bättre nu och distansen ska inte vara något problem, svårslagen.

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiv 5 andelar 400kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 20 andelar 150krDela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips