Mina tidiga tankar inför V75 Mantorp » 14 maj | Mattias -…

Mina tidiga tankar inför V75 Mantorp

V75 1

1 Gazza B.R har nu två lopp i kroppen och kommer med fin form. I senast starten vann han lätt utvändigt ledaren, och han har nu vunnit 7 av sina 14 starter. Hästen har visat att han är kvick ut från innerspår, och i ledningen har han vunnit 4 av 5 gånger. 2 Emoji är en häst som Flemming Jensen håller högt. Hästen har vunnit 8 av 13 starter, och kommer med lopp i kroppen. Nämner även 9 Exaudio Vici som är en stark häst och kommer från Katja Melkkos formstall.

V75 2

Här kommer preliminära omgångens första spik i form av 1 Vincero Gar. Hästen är kapabel och framförallt snabb från start. Björn Goop kör för första gången och det är ett plus. Jag räknar med att man ta hand om ledningen och sen leder man hela vägen in i mål. Hästen är dessutom anmäld barfota runt om och med jänkarvagn.

V75 3

Här kommer nästa spik, och detta är också lite av en chansspik. I min bok bör detta lopp stå mellan två hästar och då väljer jag att gå på 12 Ecurie D. Hästen har gjort allting rätt på tävlingsbanan hittills och har ännu inte förlorat. Han vann årsdebuten enkelt och har lopp i kroppen. Spår 12 är inte lätt, men att ha världens bästa kusk, Björn Goop, i sulkyn underlättar.

V75 4

10 Karamell Hill kommer från en mycket fin vinst från ett liknande läge. Nu tror jag man laddar från springspåret och sitter i ledningen efter en bit, om så är fallet blir hon svårslagen. 13 Vikens Fingerprint är stentuff och tål att göra jobb själv. Nu blir det Örjan upp för första gången och hon blir tung att stå emot. 14 Millie Millonaire är både stark och snabb, dessutom lopp i kroppen nu.

V75 5

4 Mr Marvelous gör alltid bra lopp och har nu äntligen fått ett bra spår. Det ryktas dessutom att han ska gå barfota runt om och med jänkarvagn för första gången, vilket är superintressant. 2 Fire Of Noa lär laddas mot ledningen och blir därifrån hästen att slå. 8 Västerbo Pokerface gör comeback efter lång frånvaro men är väldigt kapabel för klassen och ska inte nonchaleras.

V75 6

Här väljer jag att låsa på två hästar. Klar förstahäst och eventuellt spikförslag är 4 Chief Orlando som levererade en supervass prestation senast, som till och med räckte för att få en Elitloppsbiljett. Trots en 1.07 öppning höll han undan för Cockstile, som så sent som i lördags vann Gulddivisionen. Dock är det första starten över lång distans och jag väljer därför att dubbla med 5 Mindyourvalue W.F. Hästen har gjort starka insatser i Frankrike och trivs på distansen. Robert Bergh har dessutom sagt att man siktar mot Elitloppet med hästen, då krävs en topprestation i detta lopp.

V75 7

10 Staro McMillian har hög kapacitet för klassen. Årsdebuten är avklarad och med lite tempo är chansen att runda samtliga god. 1 Zap di Girifalco skulle kunna ta hand om ledningen, och i så fall är vinstchansen mycket god. Hästen ska dessutom tävla barfota bak för första gången. 4 Franklin Face lär laddas mot ledningen, en position han vunnit 7 av 9 gånger ifrån. 2 Thriller N.P besitter hög kapacitet och ska också räknas tidigt.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 6 andelar 400kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 20 andelar 150kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips