Mina tidiga tankar inför V75 Halmstad

Dags för fina tävlingar på min "hemmabana" och då känns det självklart lite extra spännande. Nära full pott senast i lördags och siktet är nu inställt på snabb revansch.

V75-1

Kan vara spets och slut för 3 Beartime direkt i inledningen från ett fint startspår i volten. Detta försök i Silverdivisionen känns dock vidöppet och jag vill även strecka formtoppade 9 Royal Navy Neo och framför allt 11 Vikens High Yield, trots spåret. Även 6 The Real Star känns intressant från springspår med Örjan Kihlström i vagnen. Skrällen är 4 Ganyboy, om han går felfritt i starten från ett snävt fjärdespår.. Anmäld barfota runt om!

V75-2

Lurigt försök i lägsta klassen över medeldistans med autostart. Håller hemmaekipaget 1 Wingait Henke tillsammans med Stefan Persson upp ledningen känns det som en sund spik, med tanke på att hästen har en imponerande segerprocent på hela 83... Riktigt starka papper! Skulle han bli fast invändigt kan det dock bli riktigt spännande. 11 Yuvaraj börjar äntligen leverera i loppen och trots ett lurigt utgångsläge måste jag ha med honom på kupongen. Levererar nog extra bra på hemmaplan han också! Även Björn Goop och 7 Digital Eye blir att räkna med, om spåret inte ställer till med för mycket bekymmer. Dessutom är jag lite inne på att Robert Bergh kanske kan överraska med 9 Crank från ett smygspår..

V75-3

I Ljungby maskins lopp ska femton ston göra upp över medeldistans med voltstart, utspridda på tre volter. Kan bli tufft för de mest betrodda hästarna att hämta in tillägg och skulle vi få en snabb sommarbana på lördag säger jag fördel Stefan Persson igen med 7 Domingoa - som kan leda loppet från start till mål. 2 Garca tillsammans med Carl-Johan Jepson står på tur för seger och nu rycker man skorna runt om. Bakom dessa två känns 10 Darah Bibo mest intressant, som visat strålande form på slutet och kanske kan hinna fram till seger om det skulle klaffa maximalt.

V75-4

Trots att ungdomslopp ofta brukar innebära hög fart och skrällvinnare, lutar det starkt åt spik den här gången. Duktige Dante Kolgjini sitter nämligen upp bakom det mycket lovande stoet 3 Kali Smart, som imponerat på mig tidigareHon var duktig redan i årsdebuten nyligen och med lopp i kroppen samt läge för tidig ledning, är det mycket som talar för att det blir vinst den här gången. Särskilt då man är optimistiska från stallet och verkar ha bra självförtroende inför lördagens start. 

V75-5

Styrkeprov över tre varv och här finns det flera fina hästar som bör vara med och göra upp om segern. Min första tanke är att fyra stycken skiljer sig från mängden. Förmodligen blir det enbart dessa som platsar på kupongen. Dessa är 4 Made of Stars, 6 Bara Du Chene, 11 Digital Dominance och 12 Aragorn As. Kan eventuellt bli så att dansken, 1 Elephant också åker med på läget. Brukar bli fina resor därifrån och över den långa distansen är varje meter avgörande. 

V75-6

Veckans Bronsdivision är ett högklassigt sprinterlopp med många talanger som kan kuta riktigt fort över distansen. Snabbast tror jag att 2 Zaffiro Jet är, som i sin senaste start avgjorde enkelt via open stretchen på Åby och landade på den mycket imponerande segertiden 10,9.

Läget nu är tilltalande och lyckas han bara hålla ut framför allt 3 Romero och 5 Bordeaux S. i startögonblicket, borde segerchansen vara riktigt bra för denna startkatapult i toppform. 

V75-7

I det tredje försöket till Paralympiatravet nöjer jag mig med två hästar på lappen, och tror att den av 2 Handsome Brad och 7 Cyber Lane som når ledningen först - även blir den som spårar loppet runt om. En som eventuellt skulle kunna sätta käppar i hjulet för båda dessa direkt är dock startkatapulten 6 Chief Orlando, som är ruggigt vass bakom startbilen om han laddas. Vid stenhårt tempo skulle 12 Aetos Kronos kunna dyka upp i tätstriden, som nu är tillbaka efter sitt Frankrike-äventyr och kan spurta starkt till slut.

Glöm inte att köpa mina andelar till V75-omgången på lördag:

Harry mot potten - 201 kr

Harry Haythrow - 150 kr

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips