Mina tidiga tankar inför V75 Eskilstuna

Trevlig V75-omgång står inför dörren denna Prix'd Amerique-helg. I min analys har jag två preliminära spikar i omgången. Bansky och Sorbet. Motivering följer nedan. Längst ner i analysen hittar ni även direktlänkar till mina andelar. 

V75 1

7 Sir Henry P.Hill galopperade man chans näst senast på V75 och senast gick han bra som trea. Formen är med andra ord god och hästen är kapabel i detta sammanhang. Distansen är ett litet frågetecken, men hästen är stark och trivs på vintern. 8 Chapuy är sylvass från start och kommer han till ledningen så blir han svårfångad. Spåret 8 är dock tufft, men man lär testa och jag tror på full laddning. 6 Electrical Storm gör ofta bra lopp och är härdad i divisionen. Nu sätter man dessutom på skygglappar och jänkarvagn, vilket är intressant.

V75 2

Här kommer min preliminära rads första spik i form av 6 Bansky. Hästen har en in fin uppgift och jag har en känsla av att segerchansen är mycket god. Hon är snabb från start och bör ta hand om ledningen, hon trivs på distansen och jag tror man leder loppet från start till mål. 

V75 3

6 Solkattens Ferrari kommer med tre vinster på kort tid och fin form. Hästen har fin styrka och kan gå i alla positioner, dessutom Örjan upp. 1 Bone Hard Flash kommer från en mycket imponerande insats, visserligen mot ett billigare gäng. Skulle man hålla upp ledningen blir han dock svårfångad, då han gillar att springa i sitt tempo i den främre träffen. 12 Cassius Ima kommer från seger, efter en rykande långspurt, ska räknas ingen trots läget.

V75 4

Här kommer radens andra spik i form av 11 Sorbet. Elitloppstrean från ifjol fick aldrig chansen senast och gick i mål med allt sparat. Han såg dock fin ut och med loppet i kroppen bör han vara ännu bättre nu. Spår 11 är inte enkelt i Gulddivisionen, men motståndet skrämmer inte och i mina ögon är han överlägsen kapacitetmässigt. Han går dessutom bra från alla positioner och jag tror han bara är bäst här.

V75 5

2 Dominic Wibb har visar toppform på slutet, precis som stall Kolgjini. Han är snabb ut och bilstart är en fördel. Tar han hand om ledningen tror jag han rinner undan och vinner. 9 Phoenix Photo vann direkt i comebacken senast och visade en härlig moral. Lär vara ännu bättre nu och är en vinnarhäst. 12 Deede Star har håller hög kapacitet för klassen och var fin vid segern senast, räknas. 

V75 6

Detta tycker jag är omgångens svåraste lopp och på detta system väljer jag att plocka med alla och hoppas på skräll. Ska jag nämna en häst blir det 2 C.M.T Queen Bee. Hästen har 10 topp två placeringar på sina 13 starter och en härlig inställning. Är snabb ut när hon sätter fötterna rätt och skulle hon komma till ledningen blir hon hästen att slå. Trivs dessutom i tät och har på 4 försök tagit 6 segrar från ledningen. Endast 7 % i nuläget.

V75 7

Jag avslutar denna preliminära rad med spik på 5 Joseph Boko. Hästen har radat upp segrar i Finland och kommer med 5 raka vinster. Motståndet skrämmer inte och jag tror han blir släppt till ledningen. Från spets tror jag han bara vinner, men kan även vinna utvändigt om ledaren.

Glöm inte att köpa mina andelar till V75-omgången på lördag: 

Harry Exklusiva - á 6 andelar - 400 kr UNIK

Harry mot Potten - á 10 andelar - 201 kr

Harry Haythrow - á 14 anelar - 150 kr

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips