Mina tidiga tankar inför V75 Boden och Norrbottens Stora Pris

  Det är dags för V75 på Bodentravet och sen start 19:30. Det bjuds på fina lopp och höjdpunkten kommer i V75 7 då Norrbottens Stora Pris ska avgöras. Känslan på förhand är att många av favoriterna har gud chans på förhand, män motstånd saknas inte och jag hoppas på bh pengar. Jag kommer här att bjuda på en spik, ett drag och mitt tidiga preliminära system.

  V75 1

  6 Amperage Hanover tränars av Petri Salmela och kör av Ulf Olsson. Hästen hade ingen chans mot stallkamraten, 7 Leave Your Sox On , senast. Män kommer att vara med fin form kassar denna lopp. Man har lottats till ett perfekt springspår och känslan är att man får rygg ledaren här. Med lucka på upploppet tror jag valacken blir livsfarlig och hästen har en fin speed att tillgå. Bara 2 % bara nu och är mig ett fynd i tiden.

  V75 4

  10 Balsamine Font tränas och kör av duktiga Björn Goop. Detta är en topphäst med hög potential och som Björn Goop håller högt. Hon har varit ute i stentufft motstånd på slutet och då var ganska hårt spelad. Nu går hon ner i klass, och även om hon står på dubbla tillägg så bör hon runda detta gäng enkelt. Strula det bara inte från startspåret tror jag är känslans bästa spik.

  Norrbottens Stora Pris

  När härligt lopp man fick ihop och på förhand är det många med chans. 2 Very Kronos har docka lottats till spår 2 och är i min bok den klara förstahästen. I Elitloppet var han en av förhandsfavoriterna, herr fick ett för svårt startspår och lyckades inte ta sig till final. Nu är man ute efter revansch och lyckas man ta hand om ledningen tror jag ingen plockar ner han. Han är en utav världens bästa hästar och han givetvis vinna från andra positioner.

  Glöm inte att köpa mina andelar

  Harry mot Potten 10 andelar 201 kr

  Harry Haythrow 14 andelar 150 kr

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube