Mina tidiga tankar inför V75 Boden » 10 juni | Mattias - Travstugan.se

Mina tidiga tankar inför V75 Boden

V75 1

10 Vaduz Wise As har nu två lopp i kroppen i Timo Nurmos regi. Vann enkelt på ett fint sätt näst senast, men senast i Harpers Hanover blev allt fel. Kan mycket väll runda och fälla samtliga. 1 Gordon Mearas gör alltid bra lopp och borde kunna ta hand om ledningen här. Trivs i spets, rycktussar för första gången och barfota runt om för andra gången. Leder loppet länge. 4 Enriko Ha vann väldigt enkelt med barfota balans senast, trivs på distansen.

V75 2

På detta preliminära system väljer jag att spika i denna avdelning. 8 Indra`s Secret kommer med fin form och avslutade under 1.12.5 sista varvet i tredjespår senast. Hon är väldigt stark och lär köras offensivt framåt. Bergh upp igen och tillsammans har dom segrat i 6 av 8 försök. Jag tror hon bara är bäst i detta lopp.

V75 3

6 Jagger Boko har inlett karriären lovande och blir bättre för varje start. Örjan hoppar upp nu och dessutom sätter man på en jänkarvagn. 11 Yankee Blue kommer med 5 raka segrar och samtliga har varit ganska enkla. Svårare emot nu, men kan mycket väl blir 6:e raka. 3 Gogobet Sisu har kapacitet att vinna om han går felfri.

V75 4

1 Spang Viktor vann på V75 så sent som i lördags från samma utgångläge. Han kunde då inte hålla upp ledningen, men kommer han ut i andraspår på samma fina sätt som senast kan det bli repris. 6 Rubus gjorde det okej som 4:a i samma lopp, utan att få rätta fästet i banan. Nu skulle man kunna ladda mot ledningen och skulle an komma dit blir hästen svårslagen. 4 U.R Faxe står bättre till än senast, skulle kunna få en fin resa och avgöra på speed.

V75 5

I denna avdelning låser jag på två hästar. 1 Deep Pockets har inte vunnit sedan 2019, men nu kan inte läget blir bättre för att bryta segertorkan. Han är snabb från start och trivs i ledningen, en position han tagit 6 av sina 8 segrar från. Han är distansgynnad och har dessutom laddats mot detta lopp. Motbudet är 7 Ribaude som kommer med betydligt bättre form. Han är dock mer stark än snabb och måste avgöra på styrka.

V75 6

Här kommer min andra spik på systemet i form av 2 Giant Shadow. En segervan häst som vunnit imponerande 23 av sina 29 stater. Senast var han 2:a i Silverfinalen under Elitloppshelgen, bakom Seismic Wave. Nu är motståndet enklare och han borde kunna ta sig ledningen, därifrån blir han svårslagen.

V75 7

10 Milliondollarrhyme tävlade barfota runt om för första gången senast i Elitloppsfinalen. Han satt då fast med krafter kvar och enligt tränaren Fredrik B Larsson gav det bra effekt. Han är anmäld med samma balans till denna start och jag tror han kan skjuta till något fruktansvärt på upploppet, då blir han tuff att stå emot. 2 Antonio Tabac segrade på 1.09.5 senast och visade då att han är tillbaka i gammalt gott slag. Här lär man ta hand om ledningen och därifrån blir det hästen att slå.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 8 andelar 400kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 20 andelar 150kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips