Mina tankar inför V86 Visby » 10 juli | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86 Visby

V86 1

Öppen inledning på V86 och ett lopp över 1620m. 3 Arras Cando är snabb ut och lär laddas för ledning. Trivs i positionen och blir svårslagen om det inte kostar för mycket. 8 Alegra B är förmodligen bästa hästen men har ett jobbigt utgångsläge. 9 Yeildson får bli outsidern i loppet, utpräglad sprinter, hemmaplan och lär avsluta sylvasst.

V86 2

I lopp 2 gäller det nog att ta ställning mellan 6 Fleet Admiral och 7 Global Welcome. Fleet Admiral är under utveckling och står 20 m före värsta konkurrenten. Örjan lär köra fram och inte försöka bjuda in. Global Welcome har tjänat nästan 4 miljoner mer och besitter hög kapacitet. Nu är det årsdebut och hästen lär vara väl iordning. I nuläget rankar jag Fleet Admiral före.

V86 3

1 Lovely Bro kommer bli bättre och bättre och har idag ett perfekt utgångsläge och chans att visa hur bra hon är. 2 Appassionata är en fin häst och lär laddas för ledning. 9 Paris By Cash möter enklare motstånd än senast och kan få en bra resa från spår 9.

V86 4

Fint lopp där 2 Perfect Spirit är hårt betrodd. Har självklart god segerchans men har två raka galopper som oroar. 1 Lucifer Lane har varit ute mot tufft motstånd, har nu spår 1 och det blir eventuelllt första gången med jänkarvagn. Perfect Spirit vinner förmodligen felfri, men jag väljer att gadera.

V86 5

8 Mellby Hope inledde karriären med två raka segrar men har sedan ägnat sig åt galopp. Har kapacitet att vinna felfri. 3 Global Worthy ska lättas i balansen och skulle hon komma till ledning är det en position hon trivs i. 10 Magic Heart har nu lopp i kroppen och bör räknas.

V86 6

1 Llama Tooma har gjort fina tider i Estland och visade senast att han duger även i Sverige. Örjan upp och bra spetschans där jag tror att han blir svårslagen. Jag tror att han är huvudet högre än detta gäng och hittar han spets och få bestämma en bit vinner han. Spik för mig i nuläget.

V86 7

Ett lopp över 3120 m där det finns många med chans. 10 Rafiki Fri är en häst jag gillar skarpt. Gör alltid bra lopp och med rätt ryggar fäller han dom flesta på upploppet. 3 Admirer är den troliga ledaren i loppet. Stark häst som kan leda hela vägen in. 12 Dragster håller hög kapacitet i detta gäng och kan fälla alla om han få spara speeden.

V86 8

Öppen avslutning och jag väljer att nämna 3 hästar. 5 Messiah har vilat ett tag men kommer nu ut med Örjan upp och förmodligen barfota runt om. 7 Shadow trivs verkligen i spets och lär laddas mot den positionen, kan gå hela vägen. 8 Carotene har jobbigt läge men håller hög kapacitet mot detta gäng. Är stark och tål göra mycket jobb själv, bör räknas.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips