Mina tankar inför V86 Solvalla/Jägersro
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V86 Solvalla/Jägersro

Mina tankar inför V86 Solvalla/Jägersro

V86 1

På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga att han gå ner rejält i klass. Hästen kommer tillbaka efter en tids uppehåll, men det har tidigare aldrig varit något problem. Jag tror Juan rundar samtliga på hemmaplan.

V86 2

Som det ser ut nu så kommer jag även spika lopp 2. 6 Payet D.E satt fast med rubbet kvar i rygg på ledaren senast. Formen är med andra ord fortsatt god. Kan öppna ganska kvickt och bör kunna hitta en bra position, kanske till och med komma till ledningen. Hästen har en härlig inställning och vet var mållinjen ligger.

V86 3

9 Sevilla debutera över kort distans, men har fått ett bra spår då han sitter i andraspår direkt. Skulle det bli tempo på loppet blir han svår att stå emot på upploppet. 5 Toddler har nu fått tre lopp i kroppen efter att ha varit i Frankrike. Hästen är snabb ut och lär köras mot ledningen, i den positionen har han 8 segrar på 10 försök. Att tävla med skor är inget problem och detta är hästen att slå.

V86 4

2 Captain My Captain lär laddas mot ledningen, där han har 2 vinster på 5 försök. Han har vunnit 5 av sina 6 segrar med skor på, och blir svårslagen i spets på denna korta distans. 5 Italiano Boko har en fått en fin utveckling och har bra form. 8 Dream Cash har fin kapacitet för klassen och bör räknas. 1 Manuzio Hanover gör alltid bra lopp och lär få en fin resa.

V86 5

10 Waiting Hill Hall visade ett härligt intryck vid segern senast. Är van att möta tufft motstånd och kan avsluta sylvasst. 2 Use Face har bara gjort 5 starter i karriären, men blir bättre för varje gång. Stall Kolgjini håller hästen högt. 4 American Hill har höga fartresurser, skulle hon sköta sig från spår 4 är hon med och gör upp.

V86 6

Öppet lopp där jag fundera på att ta med samtliga. Jag väljer dock att nämna två hästar. 1 Jaguar C. Boko lär komma till ledningen och Jorma lär sikta på att köra där hela vägen in i mål. 8 Charles Du Sud kommer från en enkel vinst från spets. Har nu gjort två starter efter kastrering och höjt sig rejält.

V86 7

4 Mellby Guard kommer med fin form och kan vinna från samtliga positioner. 3 Ivana Boko kommer med 2 segrar på sina 3 senaste starter. Är både stark och snabb och lär utmana. 1 Powerful Teemer är snabb ut och kommer han till spets är det inte omöjligt att han kör där, kan räcka hela vägen.

V86 8

5 Exit Angot har galopperat två gånger i sin nya regi hos Nurmos nu. Nu blir det dock skor på och det bör vara ett plus. Är väldigt stark och trivs på den långa distansen. Har varit favoritbetrodd från sämre lägen och blir en aning bortglömd nu. Jag räknar med att Timo fått ordning på honom nu, och jag spikar jag tror han kan vinna från samtliga positioner.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 400kr 5 andelar UNIK

Harry Haythrow 150kr 15 andelar

Lycka till! /ÅkessonDela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen