Mina tankar inför V86 Solvalla/Åby

Mina tankar inför V86 Solvalla/Åby

V86 1

Spikförslag direkt i inledningen till en just nu fin procent på 5 Tony Afrika. Hästen galopperade senast som betrodd på V75 men vann på ett jättefint sätt gången innan. Hästen är normalt sätt travsäker, ruggigt stark och kan vinna detta lopp från dödens.

V86 2

8 Hakon Von Haithabu har lopp i kroppen nu och denna gång blir det barfota runt om. Lär köras offensivt och kan vinna från samtliga positioner. 10 Mister Niky var inte som bäst senast men är en kapabel häst i grunden. Vid tempo kan han svepa samtliga på upploppet.

V86 3

6 Whipped Eggs var tillbaka efter lång vila senast och lär vara rejält förbättrad nu. Har 2 av 5 på 3000-meterslopp och blir svår att stå emot här. 9 Thriller N.P har 3 av 4 på lång distans och är både stark och snabb. 4 Panamera har fin form och ska räknas vid gradering.

V86 4

Nästa spikförslag kommer i avdelning 4 i form av 1 Stardust Melody. Hästen kommer från vinst och har nu fått ett perfekt läge. Hon är nämligen snabb ut och klar spetsfavorit. I ledningen trivs hon ypperligt och har i den positionen aldrig missat pallen. Spets och slut Goop.

V86 5

Öppet i 5:e avdelning och här gäller det att måla på. Jag väljer att nämna tre hästar. 4 Digital Dominance gick ett starkt slutvarv mot tufft motstånd senast och har kunnande för att slå detta gäng. 5 Uncle Töll är snabb från start och go kapacitet. 1 Eurostone har en passande uppgift och är klart intressant då Ken Ecce endast åker till Åby med en häst.

V86 6

7 No Limit Royalty såg fin ut senast men galopperade på upploppet. Har springspår med Björn Goop nu och kan hamna i ledning, därifrån blir han svårslagen. 6 Mas Capacity kommer från en fin vinst och kan utmana om ledningen. Tuff häst som går hela vägen.

V87 7

Spikförslag nummer tre kommer här i form av 2 Global Wireless. Hästen är väldigt startsnabb och trivs i ledningen. Peter lär ladda för full och med tanke på hästens fina form tror jag han blir väldigt svårslagen i ledning.

V86 8

10 Nobel Amok är fältets klart bästa häst i grunden. Såg fin ut vid segern senast, trivs dock bäst från spets men bör kunna städa av detta gäng även bakifrån. 2 Joe Martini gör alltid bra lopp och med rätt resa är han med och gör upp.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 400kr 8andelar Unik

Harry Haythrow 150kr 10 andelar

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips