Mina tankar inför V86 Solvalla/Åby » 3 sep. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86 Solvalla/Åby

V86 1

2 Highspeed Dynamite kommer med 2 raka vinster och imponerade rejält senast på V75. Lär köras mot ledning och därifrån blir han mycket svårslagen, spikförslag. Första motbudet är 8 Smedvikens Cruiser som är en stark häst och är van att möta tuffare motstånd.

V86 2

3 Flashdance vann enkelt från dödens i Sverigedebuten, senast blev det dock galopp. Kan vinna från samtliga positioner men är som sagt lite osäker. 1 Go To Dash är spetsfavorit och det kan räcka hela vägen. 5 Ottens Dibaba står perfekt inne i loppet, har lopp i kroppen och är startsnabb. Kan få en perfekt resa och bör streckas.

V86 3

Mycket öppet lopp där det gäller att strecka på. 3 Ornello är en talangfull häst som kommer från en riktigt fin seger. Har 3 av 4 vinster felfri på slutet och är klar förstahäst. 9 Benjamin S.H avslutade sylvasst senast och kan vara en outsider.

V86 4

6 Vivacious Allie är ett talangfullt sto som blir bättre o bättre för varje start i regi Reden. Lär tryckas mot ledning och därifrån blir hon svårslagen. Första motbudet är 1 Zeta Wise As som är ruggigt snabb i benen när hon får spara speeden.

V86 5

8 Queen Neo satt fast senast och bör ha bra form, gör alltid bra lopp. 9 Argbiggan kommer från fin vinst och är en stark avslutare. 1 Amusement lär hon en fin resa och har 1 av 2 från ledning.

V86 6

6 Captain My Captain har fin form och är snabb ut i voltstart. Lär komma till spets och därifrån blir han svårslagen, ryktas även om barfota bak för första gången, spikförslag. 3 Frankenstein AM är stark och kan gå från alla positioner. 10 Global Unesco ska gå med barfota fram för första gången och har kapacitet.

V86 7

2 Damngoodlooking kommer med 4 raka segrar, 3 av dessa har kommit från spets. Går lite upp i klass men ska ses med god chans att ta 5:e raka. 4 Portnaheaven är en rejäl häst som trivs att gå i dödens. Öppet bakom.

V86 8

2 Ultimaluna Grif vann senast, utan att vara som bäst, från rygg ledaren på Stonewashd Diamant. Jag tror hon vinner från alla positioner utom dödens. 4 Stonewashd Diamant trivs bättre på denna distans och kommer hon till ledning kan det mycket väl räcka hela vägen denna gång.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ännu en V64-kväll väntar oss från Solvalla denna tisdag. Speciellt för omgången är att vi i V64-5 bjuds på kallblodseliten!V64-11 Eldorado B. är ... Läs travtips

V86 16 Global Unlimited är lite småtrög, men är stark och rejäl och gynnas av distansen. 7 Tsar Brodde är också väldigt stark och ser ut att behålla ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips