Mina tankar inför V86 Solvalla/Åby » 3 sep. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86 Solvalla/Åby

V86 1

2 Highspeed Dynamite kommer med 2 raka vinster och imponerade rejält senast på V75. Lär köras mot ledning och därifrån blir han mycket svårslagen, spikförslag. Första motbudet är 8 Smedvikens Cruiser som är en stark häst och är van att möta tuffare motstånd.

V86 2

3 Flashdance vann enkelt från dödens i Sverigedebuten, senast blev det dock galopp. Kan vinna från samtliga positioner men är som sagt lite osäker. 1 Go To Dash är spetsfavorit och det kan räcka hela vägen. 5 Ottens Dibaba står perfekt inne i loppet, har lopp i kroppen och är startsnabb. Kan få en perfekt resa och bör streckas.

V86 3

Mycket öppet lopp där det gäller att strecka på. 3 Ornello är en talangfull häst som kommer från en riktigt fin seger. Har 3 av 4 vinster felfri på slutet och är klar förstahäst. 9 Benjamin S.H avslutade sylvasst senast och kan vara en outsider.

V86 4

6 Vivacious Allie är ett talangfullt sto som blir bättre o bättre för varje start i regi Reden. Lär tryckas mot ledning och därifrån blir hon svårslagen. Första motbudet är 1 Zeta Wise As som är ruggigt snabb i benen när hon får spara speeden.

V86 5

8 Queen Neo satt fast senast och bör ha bra form, gör alltid bra lopp. 9 Argbiggan kommer från fin vinst och är en stark avslutare. 1 Amusement lär hon en fin resa och har 1 av 2 från ledning.

V86 6

6 Captain My Captain har fin form och är snabb ut i voltstart. Lär komma till spets och därifrån blir han svårslagen, ryktas även om barfota bak för första gången, spikförslag. 3 Frankenstein AM är stark och kan gå från alla positioner. 10 Global Unesco ska gå med barfota fram för första gången och har kapacitet.

V86 7

2 Damngoodlooking kommer med 4 raka segrar, 3 av dessa har kommit från spets. Går lite upp i klass men ska ses med god chans att ta 5:e raka. 4 Portnaheaven är en rejäl häst som trivs att gå i dödens. Öppet bakom.

V86 8

2 Ultimaluna Grif vann senast, utan att vara som bäst, från rygg ledaren på Stonewashd Diamant. Jag tror hon vinner från alla positioner utom dödens. 4 Stonewashd Diamant trivs bättre på denna distans och kommer hon till ledning kan det mycket väl räcka hela vägen denna gång.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips