Mina tankar inför V86 Mantorp » 30 juli | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86 Mantorp

V86 1

I V86 inledningen räcker det med max 2 hästar. 9 Explosive Merlot har sett väldigt fin ut den senaste tiden. Nu är det passande distans och han går ner rejält i klass, toppchans. 8 Pacific Face är motbudet i loppet. Han står 20 m före favoriten och går han felfri säljer han sig dyrt.

V86 2

4 Zolly blir stor favorit i detta lopp och det med all rätt. Felfri har hästen som sämst slutat 2:a i samtliga sina lopp och här luktar det spets och slut. Gjorde ett en sylvass avslutning senast i E3 finalen och kan vinna från samtliga positioner, spikförslag.

V86 3

Öppet lopp och jag väljer att nämna 2 hästar. 1 Guzz Mearas har kapacitet att vinna detta lopp och kommer han bara ut från innespåret så tror jag han fäller samtliga. 2 Upset Face är snabb ut och i spets trivs han bra där han är obesgerad på 5 försök.

V86 4

Endast 6 hästar till start i ett ändå ganska knepigt lopp. 1 Montdore var grymt bra näst senast och har kapacitet att vinna detta lopp. 4 Viscarda Jet var fin senast i sin nya balans och denna gången blir det även norskt huvudlag för första gången i Sverige. 3 Generaal Bianco brukar vara ute mot tuffare motstånd och är en vass avslutare.

V86 5

Svårlöst lopp där det nog är bäst att strecka på. 10 Lord Flax går upp lite i klass, men efter sina 2 starter i år där han varit överlägsen, måste han bli första strecket. 11 Shorthanded Jag kommer med två raka segra och trivs med Goop i vagnen. Måste dock precis som Lord Flax attackera bakifrån. Som sagt, strecka på.

V86 6

11 Hankypanky Peyton är en stark märr och lär köras offensivt, kan, precis som senast, vinna från dödens. 1 Ivana Boko kommer från vinst och kommer hon till spets så trivs hon där. Där är hon nämligen obesegrad. Öppet bakom.

V86 7

5 Hankypanky Rubyred är ett klassigt sto. Jorma lär köra mot ledning och därifrån blir hon svårslagen. 9 Staro Miami har hög kapacitet och med lite tempo lär hon fälla många på upploppet. 12 Aleppo Pine spurtade sylvasst i Stosprinten och med rätt ryggar blir hon farlig även här. Även 6 Zeta Wise As bör även nämnas då hon faktiskt vann just Stosprinten.

V86 8

9 Betting Gangster är en häst jag gillar skarpt. Galopperade senast men har kapacitet att plocka ner detta gäng. 4 Cab Lane lär sikta på ledningen och därifrån blir han svårslagen. 3 Forfantone Am ska köras barfota och med jänkarvagn för första gången och det blir helt klart intressant. 1 Global Welcome var jättefin i årsdebuten och kommer vara med och göra upp från ett fint spår.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips