Mina tankar inför V86 Jägersro/Solvalla
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V86 Jägersro/Solvalla

Mina tankar inför V86 Jägersro/Solvalla

V86 1

Öppen inledning där jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Quiz Töll gjorde årsdebut på V75 häromveckan och lär gått fram rejält efter det loppet. 3 Panamera är stark och rejäl och gillar distansen, går ner lite i klass. 5 Thats Art ser ut att komma till ledning och väl där kan det räcka hela vägen.

V86 2

2 Absurd har ett perfekt läge och går ner lite i klass. Hon har gått fina tider och avslutade bra senast som 4:a. 5 Carlos Amore är en häst under utveckling och lär köras offensivt. 3 American Dream står perfekt inne i loppet och lär köras mot ledning, kan räcka hela vägen.

V86 3

Öppen historia även i avdelning 3 och här gäller det att måla på. 11 Mamba trivs på Jägersro och vid tempo är han en vass avslutare. 3 Franklin Face gjorde det bra efter galopp senaste och tål att göra jobb. Är ganska snabb ut och kan leda runt om.

V86 4

4 Vine Vision är en stark häst som kan gå från alla positioner. Har toppform och lär köras offensivt. 7 Gullabo Däck Bling duger gott i klassen och har gjort 4 fina lopp i ny regi. 10 Findus M är van att möta tuffare motstånd och har bra form.

V86 5

Omgångens första spik i form av 7 Nanetta Hill som fortfarande är obesegrad i Sverige. Vann direkt i comebacken och kan gå från alla positioner, dock inte omöjligt att hon få ta över ledningen efter en bit.

V86 6

I nuläget lutar det åt spik även i detta lopp. 10 Lady Nadine kommer med toppform och har 3 av 4 i sina senaste starter efter comebacken. Bakspår tror jag inte stoppar henne då hon har visat att hon är en ruggig avslutare.

V86 7

1 Sevilla är bästa hästen i fältet i grunden och skulle han lyckas hålla upp innerspåret blir han oerhört svårslagen. Hästen gör oftast bra lopp och särskilt på hemmaplan. 6 Secret Misson har toppform och med rätt resa kan han avsluta sylvasst.

V86 8

3 Olle Rols är en kapabel häst som fick gå ett kvallopp i den senaste starten. Tränaren tror på en mycket bra insats och då måste han rankas först. 10 Master Crowe möter alltid bra hästar och nu känns det lite enklare emot. Med lite draghjälp kan han fälla samtliga. 2 Bullyoung är en stark häst som mycket väl kan slå detta gäng.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen