Mina tankar inför V86 Jackpotten

Mina tankar inför V86 Jackpotten

V86 1

4 Art Kjarvald är snabb ut och trivs på distansen. Jag tror dock att man släpper, men blir livsfarlig om luckan kommer. 2 Tekno Eld är den jag tror kommer få överta ledningen. Hästen har nu två lopp i kroppen och kapacitet finns hos fjolårets vinnare av norskt Travderby. 5 Myr Faksen kan avsluta snabbt och blir farlig om han får spara speeden.

V86 2

Omgångens första preliminära spik kommer här i form av 4 Hawk Cliff. Hästen var fin i comebacken senaste och lär vara ännu bättre nu. Han är både stark, snabb och tål att göra jobb själv. Skor runt om är inget problem och nu är det Örjan upp.

V86 3

1 Vici Volantes kan öppna snabbt och skulle Emilia hålla upp ledningen, blir han svår att komma förbi. 8 Thelma M.M har gjort mycket fina prestationer och är fin talang som är ruggigt kvick. 5 Axel Ruda kommer från vinst och lär få en bra position igen.

V86 4

2 Pastorns Lady kommer med fin form och står prefekt inne i loppet, skor på är dock ett minus. 4 Cherish Love är en väldigt fartfylld och kapabel häst för klassen. Går bra med skor och bör gynnas av distansen. 10 Be The One kommer från en imponerande insats och har fin talang.

V86 5

3 Van Gogh Z.S är omgångens kanske bästa spik på förhand. Hästen kommer med 5 raka segrar och från Sveriges formrikaste stall, Robert Bergh. Hästen är kapabel och bra för klassen, och känslan är att han får överta ledningen efter en bit. Då tror jag loppet är över och jag spikar.

V86 6

3 Wreckless M.M är van att möta tuffa hästar och gör det bra. Spår 3 känns optimalt och han lär köras mot spets. I ledningen har han vunnit 5 av 9 försök och tagit 8 pallplaceringar. 7 Rocky Tilly kommer från lätt vinst och har fortsatt fin form. Vann även på V75 för tre starter sedan.

V86 7

6 Cobourg Hanover satt fast med sparat i comebacken senast och har nu lopp i kroppen. Bör kunna spetsa från spår 6 och då är det hästen att slå. 1 Vincent Horse är också snabb ut och lär få ett bra lopp. Hästen trivs där framme och kommer från stall Bergh. 11 Owen Face är loppets varning och drag. Såg fin ut i comebacken och har kapacitet att vinna mot detta gäng.

V86 8

3 Go To Dash är kapabel och har fått ett perfekt spår, lär köras mot ledningen och därifrån ska han slås. 1 Payet D.E kommer från en fin seger utvändigt ledaren, lär få en fin resa nu. 9 Encore Un Sisu är miljondraget i avslutningen. Hästen kommer från vinst i nu regi, med lite tempo på loppet tror jag hon kan fälla samtliga.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 10 andelar 400kr UNIK

Harry Haythrow 15 andelar 150kr

Lycka till! /Åkesson

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Ny vecka och nya möjligheter! Jag ska erkänna att V86 är lite av mitt favoritspel då det är så himla speciellt, hyfsad klass och saxad bana vilket ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

V86 1På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips