Mina tankar inför V86 Jackpotten

Mina tankar inför V86 Jackpotten

V86 1

1 Stella Newman är startsnabb och borde hitta till spets här. I den positionen har hon 5 segrar på 8 försök. Formen är bra och distansen är passande. 7 Miss Sober är en talangfull häst med toppform, var 3:a i Derbystoet är lär hamna bra på det från start.

V86 2

Omgångens bästa spik kommer redan i avdelning 2 i form av 9 Charrua Forlan. Hästen går ner rejält i klass och är i mina ögon ett antal klasser bättre än sina motståndare. Visserligen är det kort distans och tillägg, men detta motstånd bör han runda.

V86 3

3 Joyride Cane trivs över distansen och är den troliga ledaren i lopp, kan rinna undan eller vinna från open strech. Outsidern i loppet är 8 Uappa Di Azzurra som är kanske bästa hästen i fältet och just nu endast är spelad till 3 %. Hästen har nu två lopp i kroppen och bör ha toppform. Väldigt öppet bakom.

V86 4

4 Bottnas Easy Cash lär köra full gas från start för att komma till ledning, väl i den positionen har hästen 4 av 6 segrar. 5 U.B Cool är dock snabbare ut enligt mig och kommer hästen till ledning kan han leda runt om. Med lite tempo på loppet blir 10 Ilaria Sidney farlig. Hästen ska ha toppform och nu blir det jänkarvagn för första gången.

V86 5

8 Pinto Bob, som var 2:a i Sprintermästaren, ser ut att hålla i sin form. Bergh lär köra offensivt och hästen är både stark och snabb. 4 Typhoon Face är en kapabel häst som står 40 m framför sina värsta konkurrenter. Lär köras mot ledning och i den positionen är han obesegrad på 3 starter.

V86 6

Omgångens andra preliminära spik kommer i denna avdelning i form av 4 Master Blaster som nu har tre lopp i kroppen i Fredrik B Larssons regi. Har samma spår och läge som senast och med samma prestation blir han svårslagen.

V86 7

4 Avant Garde är lite osäker men i grunden väldigt kapabel. Startade i torsdags men verkar gilla täta starter. Går han felfri från start och kommer till ledning är han förmodligen vinnaren i loppet. Första motbudet är 13 Thriller N.P som är en rejäl häst och trivs på Åby. Kan svepa fältet eller lägga sig i dödens.

V86 8

4 Kövras So Far gillar distansen och trivs i ledningen. Normalt sätt kommer han dt och då blir han svårslagen. 2 Zinco Jet gör alltid bra lopp och är en vass avslutare. 5 Triomphe Ferm kan göra riktigt bra lopp och tål att göra jobbet. Inte omöjligt att Björn Goop avslutar omgången med en vinnare.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips