Mina tankar inför V86 Eskilstuna » 14 juli | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86 Eskilstuna

V86 1

4 Waikiki Silvio var ganska blek i comebacken men har nu fått vila igen och har ett fint läge. Hästen visade prov på fin styrka ifjol, men bara 1 seger på senaste 18 starterna. 11 Sandsjöns Enzo är en häst med hög kapacitet och han är van att möta tuffare hästar på V75. Senast satt han fast i V75 final under Elitloppshelgen. Tål att göra jobb. 1 Wingmaster lär bli över från start men med lite tur är han med och gör upp. 

V86 2

Öppet lopp och här gäller det att måla på. 8 Valnes Isidor är snabb från start och vann efter offensiv körning senast. Samma taktik nu trots spår långt ut? 4 Raoel Attack är jämn, säker och gör alltid bra lopp. 3 Ebba Running kommer med fin form och ska passas.

V86 3

Här kommer preliminära omgångens första spik i form av 9 Fabulous Pellini. Hästen har inlett karriären fint med två segrar på tre starter. En toppstammad talang med hög kapacitet och med Adielsson upp får hon bli spik. 

V86 4

5 Enriko Ha står bra inne i loppet och när han sköter sig är han alltid med och gör upp. Men han är som sagt osäker. 8 Le Crack Sox vann direkt i årsdebuten senast och lär vara ännu bättre denna gång. Lurigt läge men höjer sig kapacitetmässigt mot detta gäng. 

V86 5

Här kommer nästa spik i omgången. 2 Heavy Sound är en häst jag gillar skarpt och när han tävlar på topp är han en av landets bästa. Nu är det comeback efter en ganska lång tids frånvaro, men han har tidigare vunnit 4 av 9 efter vila. Förra årets första start vann han överlägset på topptid över kort distans. Nu lär man ladda mot ledningen, en position han vunnit 8 av 8 gånger ifrån. Jag tror på toppchans och jag spikar trots comeback. 

V86 6

12 Dixie Brick galopperade senast, men är i fin form för dagen. Hon är stark och tål att göra grovjobb, lär köras offensivt. 9 Estelle Nordique är även hon väldigt stark och rejäl, har gjort fina insatser i Sverige. 13 Procalate fäller många med rätt ryggar, endast 4%. 

V86 7

Här kommer tredje och sista spiken i detta preliminära system. 9 Ecurie D. är en häst utöver det vanliga. Fyraåringen är redan en av favoriterna till att vinna Elitloppet redan nästa år och hittills har hästen inte gjort någon besviken då han är obesegrad efter 10 starter. Nu är det bakspår mot tuffa konkurrenter, men jag tror han bara är bäst. 

V86 8

2 Alone såg fin ut i årsdebuten och lär vara ännu bättre nu. Derbytrea ifjol och fint läge nu. 3 Giant Shadow är en segermaskin som vunnit 24 av 31 starter. 1 Deep Pockets är snabb ut och trivs i ledningen om han skulle komma dit. 7 Grainfield Aiden är en pansarvagn som alltid gör bra lopp och ska även han räknas. 

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 25 andelar 150kr 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips