Mina tankar inför V86 Eskilstuna » 16 juli | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86 Eskilstuna

V86 1

Endast 5 hästar kommer till start i lopp 1 och 5 Who`s Who blir stor favorit. Helt rätt och vill man göra det enkelt för sig så kan man spika direkt. Hästen såg riktigt läckert ut senast och Örjan kan säkert ligga och vila ett varv innan han går fram utvändigt ledaren och avgör. Om man vill låsa loppet så lägger man till 3 Vainqueur R.P som gjorde det mycket bra senast och lär sitta i ledning och bestämma en bit.

V86 2

3-åriga Ston gör upp i lopp 2 och jag väljer att nämna 3 hästar. 2 Ghostintheshell kommer med 2 raka segrar och är den troliga ledaren, givet förstastreck. 10 Fuel Burn orkade inte riktigt från dödens senast men vann på ett bra sätt gången innan, motbud. 3 Carry Cash tro stall Westholm mycket på, vann lätt i debuten och bör få ett bra lopp.

V86 3

Öppet lopp där det gäller att strecka på. 7 Exciting Chip vann från dödens senast i Sverige debuten och nu blir det Goop upp, borde föra med sig respekt och kan bli släppt till ledning. 11 Darshana har inte vunnit lopp ännu, är dock en talang och kan vara på tur. 3 Mama America har kapacitet att vinna och bör få ett bra lopp.

V86 4

2 Ajlexes Cubano vann enkelt från ledning senast, en position han trivs i då han vunnit 12 av 20 lopp. Lär laddas och är klar förstahäst. 5 Coktail Fortuna var inte som bäst senast när han inte orkade stå emot Cyber Lane, bättre distans nu och bör vara med och segerstrida.

V86 5

5 Ferry Boko är den troliga ledaren i detta lopp och hästen kommer från en fin insats med just Jepson i vagnen. 4 Corroded kommer från Robert Berghs formstall, lär få en bra resa och fälla många på upplopet. 2 Pablo Andover trivs på distansen och kan mycket väl vinna.

V86 6

15 Visa As är bästa hästen i fältet, är dock lite svårbedömd efter galoppen så sent som i lördags. 11 J.J är en häst jag gillar skarpt, galopperade också senast men är en sylvass avslutare. 5 Hersey Boko har 5 av 5 från ledning och lär laddas mot den positionen. 6 Sweet On You kommer med två raka vinster och ska också räknas.

V86 7

10 Marrakesh gör årsdebut för Timo Nurmo men lär vara väl förberedd. Kan vinna från alla positioner och har aldrig förlorat på svensk mark. 4 Mago har toppform och är spetsfavorit, kan bli svårslagen från den positionen. 2 Zanzibar Wise As har hoppat 2 av 4 starter bakom bilen i Sverige, har dock hög kapacitet felfri.

V86 8

2 Inti boko gör årsdebut, men kommer även han från stall Nurmo och är med andra ord säkerligen förberedd. En klasshäst som bland annat vann Svenskt Travkriterium 2018, klar förstahäst. 1 Zlatan kommer direkt från stall Gocciadoros i Italien, dessa hästar bruka vara ruggigt bra och ska inte nonchaleras. Öppet bakom.

OBS. Våra analyser bör ses som en första tanke inför spelomgången och kan av den anledningen komma att förändras innan spelstopp när vi tagit del av den viktga sista-minuten-info.


Glöm inte att köpa min andel Harry Haythrow för 200kr - vilket du kan göra här.

OBS. Våra analyser bör ses som en första tanke inför spelomgången och kan av den anledningen komma att förändras innan spelstopp när vi tagit del av viktig sista-minuten-info.

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 onsdag och V75 torsdag faller vi på målsnöret. Lite plåster på såren blir att utdelningarna inte var mycket att hänga i granen. Men revansch vill ... Läs travtips