Mina tankar inför V86 Bollnäs » 6 aug. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86 Bollnäs

V86 1

Spikförslag direkt i inledningen då jag tycker att 2 Actual Star går ner rejält i klass och möter lättare motstånd än vanligt. Han har ett perfekt spår och jag tror han kommer till ledning och därifrån blir hästen svårslagen. Första motbuden är 8 Zinco Jet och 7 Young Da Vici.

V86 2

Låg klass och 8 Victory Highness få bli min förstahäst. Hästen är talangfull och har vunnit 4 av 6 starter. 3 Galapagos Sisu gör debut för Petri Salmela och möter enklare motstånd än vanligt, bör vara med och göra upp om spetsstriden. 2 Heather Deo gör alltid bra insatser och bör räknas i detta sällskap.

V86 3

Omgångens kanske bästa spik är 1 Nordsjö Odin, som kommer från en fantastisk insats då han slog svensk rekord och vann Svenskt Kallblodsderby. En tid och insats som hans motståndare i detta lopp inte är i närheten av. Har fyraåringen bara återhämtat sig efter senast så vinner han detta lopp, relativt enkelt.

V86 4

Ett öppet 15-hästarslopp där jag väljer att helgradera och hoppas på skräll. Det finns nämligen väldigt många lågprocentare som jag tycker ha chans att vinna. Ska jag nämna någon häst så blir det 4 A Nice Gift S.H som kommer från en fin vinst och med samma insats blir hon svårslagen även denna gång.

V86 5

5 Thess Vilja hade krafter kvar senast då hon galopperade i Derbystofinalen. Hästen tål tuffa upplägg och kan vinna detta lopp från samtliga positioner. 2 Alfa Betty blir livsfarlig i detta lopp om hon hittar till ledning och går felfri. 5 Jeksa var 5:a i Derbystoet och möter nu enklare motstånd.

V86 6

1 Global Well Off var i senast loppet 2:a bakom en fenomenal Tale Of Jacks. Formen är med andra ord bra och i detta lopp bör hon vara med i segerstriden, trots medeldistans. 2 Adi Gallia är en kapabel häst och skulle hon komma till spets blir hon svårslagen.

V86 7

2 Nyhet med Erik Adielsson tror jag hittar till ledning i detta lopp och i denna position har han 3 segrar på 5 försök. Formen är god och detta blir min förstahäst i ett öppet lopp. 1 Ninepoints Lover är lite strulig, men löser det sig från innerspåret har han kapacitet att slå detta gäng. 5 Kalashnikov kommer från en fin vinst och lär fälla många på upploppet.

V86 8

1 Tangen Haap lär köras mot ledning och kommer han dit blir han svårslagen. 4 Pydin kommer med 3 raka segrar och lär köras offensivt. 12 Odd Herakles kommer med 4 raka segrar och är så pass stark att han kan vinna detta lopp från samtliga positioner.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips