Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla » 17 nov. | Mattias -…
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla

Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla

V86 1

1 Mr Mah Can är en rejäl sort med hög kapacitet för klassen. Är ganska snabb ut och skulle kunna ta hand om ledningen, skulle så vara fallet och att han sköter sig blir han mycket svårslagen. 5 Black and Quick kvalade in till Kriteriet och möter nu enklare motstånd, dags för första segern? 7 Dollar Doc kommer från seger och har en hög högstanivå.

V86 2

7 Kaptah har härdats i tuffa gäng och gör ofta bra insatser. Bör vara distansgynnad och blir svårstoppad med minsta klaff. 5 Vikings Preacher återkommer efter vila, men har väldigt hög kapacitet för klassen. Är allround och kan gå i alla positioner. 2 Hugo R.C kommer med fin form och skulle kunna ta hand om ledningen, därifrån kan han leda loppet länge.

V86 3

2 Galactica vann Monte SM näst senast och trivs ypperligt under sadel. Från detta läget bör hon få en fin resa. 4 On Track Piraten är en klasshäst i grunden och gör nu sin första start i Monte. Trivs han blir han svårslagen. Även 6 Hambo Transs R. är en väldigt bra Montehäst och gör nu sin första start i Björn Goops regi.

V86 4

Här kommer preliminära omgångens första spik i form av 6 Armstrong Louis. Debuterade på svensk mark senast och gjorde det helt okej. Bör vara starkt förbättrad med loppet i kroppen och är gynnad av distansen. Erik kör och hästen bör vara huvudet högre än sina motståndare.

V86 5

4 Groupie Doll har en fin uppgift framför sig och formen bör vara toppad. Kan öppna bra, men är inte i behov av någon ledning. 2 Bling Bling är svårbedömd för dagen, men har definitivt kapacitet att slå detta gäng. 5 Romance Amok har gjort fina insatser på slutet och kommer med fin form.

V86 6

1 Roli Eld gör intressant debut för Daniel Reden och detta är en kapabel häst. Han är snabb ut och från ledningen blir han hästen att slå. 9 Tangen Haap är en läcker häst som kommer med tre raka segrar. De två senaste är dessutom tagna utvändigt om ledaren. 

V86 7

Här låser jag loppet på två hästar. 2 From The Mine fortsätter att imponera och vann senast mot bra hästar i Gulddivisionen. Han är kusligt snabb från start och lär ta hand om ledningen. Från den positionen har han tagit 12 segrar på 19 försök. 9 Makethemark har den högsta kapaciteten i fältet och har vunnit mot den högsta eliten. Nu gör hästen comeback efter vila, men brukar gå bra efter uppehåll.

V86 8

Jag avslutar denna preliminära kupong med spik på 8 Behind Bars. Detta är en välstammad häst som ännu inte vet hur det är att förlora. Segrarna är dessutom tagna i överlägsen stil. Hästen är både stark och snabb, och kan på så sätt vinna från samtliga positioner.

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry mot Potten 10 andelar 201 kr

Harry Haythrow 20 andelar 150 kr


Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips