Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla

Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla

V86-1

3 Reverend Wine är en tänkbar spik direkt i inledningen. Hästen har visat form en längre tid och går ner rejält i klass nu. Senast gick han helt okej bakifrån i ett tufft Silverdivisions-försök och nu är läget bättre. Trivs på distansen och tål att gå från alla positioner.

V86-2

Ännu ett preliminärt spikförslag i avdelning 2 i form av 2 Hope Of Joy. Hästen har lyft sig rejält i den nya regin och nu blir det Björn Goop upp. Motståndet är inte det bästa denna gång och Björn borde lösa detta från samtliga positioner.

V86-3

Montélopp och på förhand känns det som en eller alla. 2 Ladyofthelake förlorade senast och såg något trög ut då. Har dock varit väldigt bra innan de och bör ses med bäst chans i detta lopp. 3 Polycrates Face är snabb ut och lär sitta i ledningen, kan mycket väl räcka hela vägen. 6 Fossens Bonus är en kapabel häst i grunden som nu debutera i Monté, kan gå.

V86-4

11 Dream Cash vann direkt efter paus senast och lär vara ännu bättre nu, går bra bakifrån. 10 Manuzio Hanover gör alltid bra lopp och med bättre klaff denna gång är han med och gör upp. 6 Mister Selfie lär köras mot ledningen och därifrån blir han svårslagen.

V86-5

Öppet lopp och jag väljer att nämna 3 hästar. 4 Pretty Boy Floyd kan öppna raskt och väl i spets är det hästen att slå. 1 Osah`s Bolt har vunnit 5 av 7 med nya tränaren, öppna dåligt men har stryka för att vinna. 5 Lolee Trizzofrock har varit ute på V75 och skaffat sig hårdhet, går ner rejält i klass nu.

V86-6

8 Minnestads El Paso gjorde comeback senast och sprang banrekord direkt. Lär vara ännu bättre nu, har dock svårt utgångsläge. 10 Urgent Call har fin form och kommer från två riktigt bra insatser. 3 Electrical Storm har toppform och står på tur att få vinna.

V86-7

9 Andre Agassi har vunnit 4 av 8 starter hos Pihlström och har speeden att fälla samtliga här. 5 Prediction är snabb ut och trivs i ledningen där han aldrig varit sämre än 2:a. 4 Kimbee Dream är kapabel och nu ryktas det om jänkarvagn, intressant.

V86-8

11 Man At Work gör comeback efter nästan ett år, dock brukar Nurmos ha hästarna iordning direkt. Vann årsdebuten ifjol och står för klassen i loppet. 1 Fonda Boko står på tur för seger och med rätt resa kan han avsluta bra. 8 Pelle Barosso ska köras offensivt och gynnas av strykningen.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans:

Harry Exklusiv 400kr 8 andelar UNIK

Harry Haythrow 150kr 10 andelar

  • Mattias 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips