Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla

Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla

V86 1

4 Mellby Galanga galopperade som betrodd i klass 2 finalen senast. Kapabel häst som kan vinna från samtliga positioner. 6 Zodiac Kronos är både stark och snabb. Skulle favoriten göra bort sig från start, så tror jag Zodiac Kronos sitter i ledningen.

V86 2

3 Conrads Rödluva genrepar till Breeders Crown och det blir eventuellt skor runt om. Hon har dock vunnit 9 av 12 starter med skor och nu möter hon ganska lätt motstånd. Har aldrig förlorat på Solvalla och detta bör hon vinna. Spik, trots kanske lite hög procent i nuläget.

V86 3

6 Tangen Haap har fin form och galopperade kanske bort en vinst senast. Hästen är startsnabb och kommer han till ledning blir han svår att plocka ner. 3 Art Nökkve har nu två lopp i kroppen nu och har vunnit mot detta motstånd innan. 4 Pydin trivs på kort distans och är säkert med och gör upp.

V86 4

2 Gazoline Mearas kommer med 5 raka segrar och det inger respekt, går dock upp lite i klass. 6 Dominic Wibb kommer med 2 raka segrar och vann med krafter kvar senast, tål att gör grovjobb. 9 Mellby Hoffa ska också räknas tidigt då även han kommer med 4 raka segrar.

V86 5

9 Eder Bob känns i nuläget som en bra spik. Hästen vann V75 lopp senast mot mycket tuffare hästar än han möter nu. Formen är med andra ord mycket bra och med rätt resa spurtat han ner samtliga.

V86 6

9 Global Winner trivs på distansen och bör ha bra chans om han går felfri. 4 Tsar Brodde står perfekt inne i loppet och detta är en häst som vet var mållinjen ligger. Lär köras offensivt och kan få överta ledningen. 1 Young King har fin form och bra spår, bör räknas.

V86 7

15 Walkie Talkie dundrade runt och vann på V75 senast. Blir bättre för varje start och med lite klaff tror jag hon rundar samtliga. Väldigt öppet bakom och vill man inte chansspika gäller det att måla på.

V86 8

I avslutningen tror jag det är 3 hästar som gör upp. 10 Missle Hill är en läcker häst som ofta gör starka prestationer och kan runda samtliga. 2 Cab Lane är ruggigt snabb från start och väl i ledningen har han 5 av 7. 5 Evaluate är min 3:e häst, men har kapacitet till att vinna.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 400kr 8 andelar unik

Harry Haythrow 200kr 10 andelar

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips