Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla

Mina tankar inför V86 Bergsåker/Solvalla

V86 1

Öppen inledning och många med chans. 2 Västerbo Cirkus vann senaste på Bergsåker och har ett fint läge. 7 Lingbo Eivor har fin form och är snabb från start. 6 Twist N ‘Face gjorde det bra efter galopp senast, felfri så tror jag Ove A hittar till ledning och därifrån ska hon slås. Även 11 Lupin Håleryd ska räknas.

V86 2

4 Cruise galopperade senast, men vann enkelt gången innan. Har hög kapacitet och lär vara med och göra upp. 2 The Bald Eagle är kvick ut och den troliga ledaren i loppet, har 1 av 2 från spets och lär blir svårslagen i den positionen.

V86 3

11 Ontrack He`s Back har kapacitet för att slå detta gäng. Hästen har vilat ett tag nu, men träningsrapporterna är goda. 8 Empire Garbo trivs på Bergsåker och på distansen. Kan gå från alla positioner och lär köras offensivt, trots tråkigt spår. 12 Buzzer Beater kommer från en fin vinst och har fortsatt bra form.

V86 4

10 Poem In Motion trivs med springspår från tillägg och kan säkert hitta framåt snabbt, kanske till och med till ledningen. 11 Muscle Lane kommer med 3 raka segrar, kan avsluta snabbt. 5 Indian Front satt fast med allt sparat senast och har ett bra läge nu.

V86 5

Första preliminära spiken kommer här i form av 1 Fighter Mearas. Hästen är en talangfull och stark 4-åring. Kan öppna snabbt och hittar han till ledning och går samma tid som senast blir han svårslagen. Det enda emot är att han är något osäker.

V86 6

6 Zolly tillhör kull toppen och har hög kapacitet, har dock tveksam form och bör garderas. 5 Alexi Quick är galopperade senast i Oakskvalet men såg väldigt fin ut innan. Har kapacitet och med lite klaff tror jag hon vinner.

V86 7

3 Zorro Kronos kommer med 2 raka vinster efter att man bytt balans till barfota, är inte startsnabb men lär hamna vettigt på det ändå. 7 Klose har varit ute i V75 lopp och har kapacitet att plocka ner samtliga i detta fält.

V86 8

6 Donners AM kommer med 3 raka segrar mot ganska enkelt motstånd, har dock härdats mot tuffare motstånd innan och nu är det Jepsson upp för första gången. 3 Leader Brodde är en speedig häst som helst vill smyga med i ryggar och avsluta vasst. 1 Adiago Trot har två lopp i kroppen och ett perfekt spår.

Glöm inte att köpa mina andelar!

Harry Exklusiv 400kr 10 andelar. En unik andel som endast går 1 varv.

Harry Haythrow 150kr 15 andelar. Lite billigare andel men chans på bra utdelning.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips