Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla » 6 jan. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla

Winterbursten är slut och travet återgår till lite mer normala tävlingsdagar. Ikväll är det dags för V86 och det är Åby och Solvalla som står för tävlingarna . En intressant omgång som ändrades en hel del efter att en trolig spik i form av Husse Boko blivit struken. Jag kommer här bjuda på en trolig preliminär spik,  samt två drag man inte få missa.

V86 3

7 Maestro Crowe är en högkapabel häst som gör intressant debut i Johan Untersteiners regi. Enligt stallet har hästen sett mycket fin ut i banjobben inför comebacken. Han har tidigare vunnit två av två starter på den aktuella distansen, 2640 m, och med skor har han tagit sex av sina 7 vinster. Jag tror Johan tar en hyfsat lugn start, för att sedan köra fram och överta ledningen. Från den positionen blir han mycket svårslagen. 

V86 7

6 Vikings Preacher kommer från seger i Monte och står bra inne i loppet. Näst senast satt han fast med krafter sparar som 5:a, så formen är fin. Kevin Oscarsson hoppar upp och från springspåret lär man ta hand om ledningen. Från spets lär man leda loppet länge, eller eventuellt gå i rygg på ledaren och hoppas på lucka. Dessutom är värsta konkurrenten struken, endast 4 % just nu. 

V86 4

2 Kia Ora var inte som bäst senast och har efter det vilat i nästan två månader. Detta är dock en grundkapebel häst som är bättre än vad raden visar. Hon är snabb från start och bör ta hand om ledningen. Adielsson kör och kan därifrån välja taktik. Oavsett tror jag hon är med i segerstriden, endast 5 % i nuläget. 

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry mot Potten 10 andelar 201 kr 

Harry Haythrow 14 andelar 150 kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips