Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla » 8 sep. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla

V86 1

Jag inleder preliminära kupong med spik på 5 Velten Limelight. Detta är en häst som är väldigt bra för klassen och har äntligen fått ett bra utgångsläge. Han kan öppna snabbt och kommer han till ledning blir han mycket svårstoppad.

V86 2

Här låser jag på två hästar. 1 Miracle Tile har varit mycket bra på slutet och nu går man ner i klass. Öppnar kvickt och lär ladda mot spets, från den positionen kan hon bli svårfångad för övriga. 5 Vichy Grif kommer från en enkel spetsseger och blir bättre för varje start i år. Öppnar också bra och skulle Erik lyckas trycka sig till ledningen är hon den troliga vinnaren.

V86 3

Mycket öppet lopp och här gäller det att måla på så mycket man kan. Ska jag nämna en häst blir det 5 Aragon As. Hästen gjorde debut på svensk mark senast och vann direkt efter en fin avslutning. Kan öppna hyfsat och skulle kunna bli släppt till ledningen.

V86 4

Även avdelning 4 är mycket svårlöst och jag har egentligen inte feeling för någon. 5 Allagash Nancy startgalopperade senast men är en fartfylld häst som återigen provar mot ledningen. 1 Marres Diva är under kraftig utveckling och kan bli svår att stå emot om det klaffar på vägen.

V86 5

C.M.T Queen Bee har ett passande läge för ledningen, en position hon är obesegrad ifrån. Princess Kloster har gjort fina insatser på slutet och är på tur för en seger. 7 Gaagaa Rivner har ett fint utgångsläge och kommer med bra form.

V86 6

5 He`s Marvelous har en bra uppgift för att ta årets första seger. Lär laddas mot ledningen där han trivs allra bäst. 4 Mas Capacity är inte att lita på och ha galopperat i 17 av 32 starter. Går han dock felfri är han garanterat med och gör upp. 

V86 7

Här kommer omgångens andra spik i form av 9 Andre Ward. Hästen svek som stor favorit senast på Charlottenlund då han galopperade under hastigt angrepp på opassande bana. Hästen är både stark och snabb och borde kunna vinna loppet från samtliga positioner.

V86 8

Jag avslutar denna preliminära kupong med spik. 2 Dwayne Zet är just nu hälften så lite spelad som favoriten och då väljer jag att ta ställning. Hästen håller mycket hög kapacitet för klassen och kommer dessutom från Daniel Redens formstall. Senast i Derbykvalet höll han bra utvändigt om ledaren och blev 3:a bakom bland annat Power. Jag tror Örjan kommer göra ett rejält försök att snuva favoriten på ledningen.

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 16 andelar 150kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi välkomnar in oktober månad genom att följa torsdagens V64-tävlingar från Bollnäs. Ulf Ohlsson ser ut att kunna få sitta upp bakom en del ... Läs travtips