Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla

Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla

V86 1

3 Magic Happens har fin form och senast satt han fast med allt sparat. Nu luktar det ledning och därifrån blir han svårslagen. 2 Cantona Mearas var hårt betrodd i samma samma lopp som favoriten senast, fick då en tuff resa och ska räknas med klaff. Även 8 Devs Daffodil duger bra i detta sällskap.

V86 2

Här kommer omgångens preliminärt bästa spik i form av 2 Surf`n Turf. Hästen har visat grym form på slutet i V75 lopp och visat att han går med bra skor. Prefekt spår för att komma till ledningen, en position han gått i tre gånger och vunnit alla. Är dock så kapabel att han även kan vinna detta lopp utvändigt ledaren.

V86 3

1 Bastian gör intressant debut i ny regi. Hästen är bra för klassen och kan utnyttja open stretchen här. 4 Borin T.N är snabb ut och lär köras mot spets, väl i den positionen har hästen aldrig förlorat och kan blir svårslagen här. 8 Allocco Jet är en stark häst som tål att göra grovjobb.

V86 4

8 Sweet On You galopperade 950 m före mål på V75 senast. I denna start ska sägas att Björn Goop varnade kraftigt för sin egen häst, denna gång kör han själv och är enligt mig given förstahäst. 10 Cactus galopperade också senast, men såg fin ut innan de. Hästen har hög kapacitet och distansen bör gynna. 1 Karissa Bo är en stark häst med toppform och ska inte glömmas bort, om inte spåret ställer till det.

V86 5

8 Atik D.L blir omgångens andra spik. Hästen kommer med två raka vinster och är väldigt kapabel för klassen. Han är snabb ut och lär köras mot spets, kan även vinna från andra positioner då hästen har en härlig inställning och vet var mållinjen ligger.

V86 6

1 Digital Track är en kapabel häst som är van att möta tufft motstånd. Bra läge nu och inte omöjligt att Djuse kör till spets efter en bit. 1 Crystal Cool kördes i ryggar i senaste loppet, men nu är motståndet enklare och från detta spår lär hon laddas mot ledningen. 8 Happy Confess gör sällan dåliga lopp och med lite klaff är hon med och gör upp.

V86 7

2 Bossy Alley har inte startat på ett tag, men ska vara väl förberedd. Perfekt spår för denna kapable häst och segerchansen bör vara god. 6 Tengil Face fick ett snällt lopp senast, men ska vara bättre nu. Lär köras offensivt. 9 Imagine Boko avslutade bra senast och trivs med Bergh i sulkyn.

V87 8

7 Don Perignon var ganska hårt spelad på V75 senast mot betydligt bättre motstånd, då blev det galopp. Hästen brukar inte galoppera och det kan bli revansch direkt. 6 Lexington Hall kommer med toppform och är startsnabb. Lär försöka hålla ut värsta motståndaren och sen köra i spets.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 5 andelar 400kr UNIK

Harry Haythrow 20 andelar 150kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75-omgången från Åby innehåller visserligen landets toppkuskar med V75 League-finaler. Däremot är det propositionsmässigt öppet med ... Läs travtips