Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla

Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla

V86 1

3 Magic Happens har fin form och senast satt han fast med allt sparat. Nu luktar det ledning och därifrån blir han svårslagen. 2 Cantona Mearas var hårt betrodd i samma samma lopp som favoriten senast, fick då en tuff resa och ska räknas med klaff. Även 8 Devs Daffodil duger bra i detta sällskap.

V86 2

Här kommer omgångens preliminärt bästa spik i form av 2 Surf`n Turf. Hästen har visat grym form på slutet i V75 lopp och visat att han går med bra skor. Prefekt spår för att komma till ledningen, en position han gått i tre gånger och vunnit alla. Är dock så kapabel att han även kan vinna detta lopp utvändigt ledaren.

V86 3

1 Bastian gör intressant debut i ny regi. Hästen är bra för klassen och kan utnyttja open stretchen här. 4 Borin T.N är snabb ut och lär köras mot spets, väl i den positionen har hästen aldrig förlorat och kan blir svårslagen här. 8 Allocco Jet är en stark häst som tål att göra grovjobb.

V86 4

8 Sweet On You galopperade 950 m före mål på V75 senast. I denna start ska sägas att Björn Goop varnade kraftigt för sin egen häst, denna gång kör han själv och är enligt mig given förstahäst. 10 Cactus galopperade också senast, men såg fin ut innan de. Hästen har hög kapacitet och distansen bör gynna. 1 Karissa Bo är en stark häst med toppform och ska inte glömmas bort, om inte spåret ställer till det.

V86 5

8 Atik D.L blir omgångens andra spik. Hästen kommer med två raka vinster och är väldigt kapabel för klassen. Han är snabb ut och lär köras mot spets, kan även vinna från andra positioner då hästen har en härlig inställning och vet var mållinjen ligger.

V86 6

1 Digital Track är en kapabel häst som är van att möta tufft motstånd. Bra läge nu och inte omöjligt att Djuse kör till spets efter en bit. 1 Crystal Cool kördes i ryggar i senaste loppet, men nu är motståndet enklare och från detta spår lär hon laddas mot ledningen. 8 Happy Confess gör sällan dåliga lopp och med lite klaff är hon med och gör upp.

V86 7

2 Bossy Alley har inte startat på ett tag, men ska vara väl förberedd. Perfekt spår för denna kapable häst och segerchansen bör vara god. 6 Tengil Face fick ett snällt lopp senast, men ska vara bättre nu. Lär köras offensivt. 9 Imagine Boko avslutade bra senast och trivs med Bergh i sulkyn.

V87 8

7 Don Perignon var ganska hårt spelad på V75 senast mot betydligt bättre motstånd, då blev det galopp. Hästen brukar inte galoppera och det kan bli revansch direkt. 6 Lexington Hall kommer med toppform och är startsnabb. Lär försöka hålla ut värsta motståndaren och sen köra i spets.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 5 andelar 400kr UNIK

Harry Haythrow 20 andelar 150kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips