Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla

Mina tankar inför V86 Åby/Solvalla

V86 1

Svårlöst och öppet lopp i inledningen. 5 Il Duce Boko har vunnit 2 av 3 starter i Lugauers regi och blir svår att fånga in om han kommer till ledningen. 10 Raja Silvio trivs med Björn Goop i sulkyn och kan avsluta sylvasst. 15 Juan är bästa hästen i fältet och med lite klaff fäller han samtliga på sin styrka.

V86 2

Första preliminära spiken kommer här i form av 4 Tale Of Jacks. Hästen vann enkelt senast och bör vara ännu bättre nu. Han är både stark och snabb, och bör ha goda möjligheter att ta sig till ledningen. Därifrån blir han väldigt svår att plocka ner.

V86 3

4 Very Good Z.S orkade inte riktigt hela vägen senast efter en ruskigt snabb inledning. Men med de loppet i kroppen kan det göra det nu. 5 Joe Martini avslutade vasst senaste och står på tur att vinna. 6 Jefferson Dotcom lär få en bra position och en fin resa.

V86 4

7 Gargamel Sisu såg fin ut senaste då han vann ganska enkelt, trots en del tryck längs vägen. Lär köras mot ledningen och därifrån blir han oerhört svårslagen. Omgångens påförhand bästa spik.

V86 5

Öppet lopp där det gäller att måla på. 4 Bear A Perfection är inte att lite på, men är van att möta tuffare motstånd än detta. 1 Conrads Massiv vann senaste och lär få en fin resa från innerspår. 5 Dontloosememate är snabb ut och lär ta hand om ledningen, en position han hittills är obesegrad från.

V86 6

Här kommer omgången 3:e preliminära spik i form av 4 Raijin Face. Hästen har gjort två fina lopp efter uppehåll och nu är känslan att det är dags för vinst. Spåret är prefekt med ledningen i sikte. Det luktar spets och slut.

V86 7

3 Dekanen K var hårt spelad i det danska derbyt och är en kapabel häst. Nu blir det Björn Goop upp för första gången och kommer han till ledningen är segerchansen hög. 7 Quite A Quality är stark och skulle kunna vinna från dödens. 4 Cash Flow är en fin sort och ska räknas.

V86 8

4 Intercepted har fin form och prefekt utgångsläge. Lite tuffare motstånd nu men Örjan lär servera ett fint lopp och avslutningen är sylvass. 5 Boxer Shrimp är van att möta tuffare motstånd och börjar närma sig formen. Kan öppna bra och komma till ledningen, därifrån säljer hon sig dyrt.

Köp mina andelar på ATG tillsammans

Harry Exklusiv 400kr 5 andelar UNIK

Harry Haythrow 150kr 15 andelar

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips