Mina tankar inför V86

Mina tankar inför V86

V86 1

Ett sprinterlopp över 1140 m med extremt startsnabba hästar. 5 M.T Insider vann Speedracet över 640m under Elitloppshelgen och är kanske den allra snabbaste av hästarna. Kommer han förbi de invändiga hästarna blir han svårslagen, annars lär det gå fort och där bakom är det öppet. 3 Mr Lindy har suttit fast med krafter kvar på slutet och kanske är den mest rejäla hästen i fältet.

V86 2

5 Danilo Brick har nu 3 lopp i kroppen där han har galopperat i samtliga. Har dock skyhög kapacitet och går han felfri lär han bli släppt till ledningen, väl där blir han svårslagen. 1 Bottnas Easy Cash har ett perfekt spår och trivs med Adielsson i sulkyn. Avslutade mycket bra senast och är första motbud.

V86 3

1 Get Ready On Tour borde kunna trycka av från spår 1 och skulle han komma till ledningen har han bra chans, har vunnit 5 av 6 från ledningen tidigare. 6 Taiga Woodland trivs i 1600 – meterslopp och trivs på Jägersro. Lär också laddas mot ledning och därifrån blir även han svårslagen.

V86 4

4 Victory Topline är van att möta tufft motstånd och från denna position lär han köras mot ledning. I den positionen har han gått 5 gånger och vunnit samtliga, klar förstahäst och spikförslag. Motbuden är 11 Rajah Silvio som gått bra på slutet och har fin form, kan gå från samtliga positioner. 6 Chapuy som är startsnabb och kan få rygg ledaren eller kanske till och med köras där.

V86 5

Mycket öppet lopp där det gäller att måla på. Jag väljer att nämna två hästar. 8 Cash Flow kommer med toppform och kan vinna från alla positioner. 2 Twinkle Face har också fin form och satt fast senast, lär få en fin resa.

V86 6

Även avdelning 6 kräver en hel del hästar. 6 Indiana Boko är en kapabel häst som trivs i den främre träffen, borde köras offensivt nu. 8 I`M Sailing har toppform och är på tur till en vinst.

V86 7

Här kommer omgångens bästa spik. 2 Marcello Wibb har gjort det bra mot tufft motstånd på slutet, går nu ner i klass och har fått ett perfekt spår. Lär komma till ledning och i den positionen har han 3 av 4 vinster.

V86 8

Öppen avslutning och det är bra om man sparat några streck. 8 My Tambourine Man är en kapabel häst som nu har ett lopp i kroppen som valack. Nu blir det offensivt upplägg och hästen är så pass bra att den kan vinna från dödens. 3 Religious har varit ute mot tufft motstånd och gjort det bra. Nu blir det rycktussar och jänkarvagn för första gången.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips