Mina tankar inför V75 Solvalla

Annadagen och V75 finaler på Solvalla. Här kommer två preliminära spikförslag och två drag till omgången.

V75 2

2 Trumpie är en jämn och säker häst som infriade favoritskapet på V75 senast. I de loppet tog han ganska enkelt hand om ledning och ledde därefter varje meter in i mål, dessutom med krafter kvar. Hästen har matchas mot tuffa årgångskamrater och är på så sätt fått upp en nyttig hårdhet. Nu är det spetsläge igen och jag tror på spets och slut även denna gång. 

V75 3

1 Very Kronos är kanske Sveriges bästa häst just nu och har vunnit 6 av sina 8 senaste starter i tuff konkurrens. Han möter inte värre hästar denna gång, och det enda som kan ställa till det är innerspåret. Erik Adeilsson känner hästen väl och hans enda uppgift blir att komma ut tidigt i andraspår. Gör han det, som jag tror, vinner han från samtliga positioner.

V75 4

1 Ella Pace har visat toppform en längre tid och senast fick man äntligen utdelning. Då vann hon från ledningen, en position hon trivs ypperligt i. Nu har man ett perfekt utgångsläge för samma position, men nu möter man också tuffare motstånd. Min tanke är att man nu släpper ledningen och sedan avgör på speed när luckan kommer på upploppet. Endast 4 % i nuläget.

V75 5

2 Oracle Tile har ett fint läge och kommer med bra form. Han kommer inte kunna vara med i spetskörningen, men med tempo på loppet kan hästen fälla väldigt många på upploppet. Örjan Kihlström förstärker i vagnen och hästen ska dessutom gå med jänkarvagn för första gången. 10 % streckad i nuläget.


Glöm inte att köpa mina andelar!

Harry Exklusiva 6 andelar 400kr Unik

Harry mot Potten 10 andelar 201kr

Harry Haythrow 15 andelar 150kr


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips