Mina tankar inför V75 Solänget » 6 sep. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Solänget

V75 1

1 Arras Cando har fått ett perfekt startspår, då han är snabb ut. Väl i ledningen blir han svårslagen då han tidigare vunnit 4 av 7 lopp från den positionen. 5 Gold Narva är en stark häst som sett väldigt läcker ut i Finland, lär köras offensivt. 9 S.G Charpentier har kapacitet och gynnas om det blir tempo där framme.

V75 2

1 Dixie Brick ser ut att komma till ledning och hon går felfritt. I den positionen har hon aldrig gått, men jag kan tänka mig att hon lär trivas där och då kan hon mycket väl rinna undan. 12 Ginny Weasly galopperade senast men såg fin ut i värmningen. Brukar möta mycket tuffare motstånd och kan mycket väl svepa fältet.

V75 3

12 Istanbul Boko är omgångens första spikförslag. Hästen var senast ute i ett tufft Derbykval och innan det höll hon fint som 2:a utvändigt om Velten Versailles. Trots utgångsläget har han kapacitet att runda detta gäng.

V75 4

14 Lukas Rauen kommer från vinst och har endast gjort bra insatser den senaste tiden. Trots spår 14 har han kapacitet att slå detta gäng. 6 Delsbofaks förlorade på sista steget mot just Lukas Rauen senast. Hästen blir bättre för varje start och lär få en fin resa med Ulf Olsson.

V75 5

5 Mr Clayton J.F har nu två lopp i kroppen och har haft krafter kvar både gångerna, med rätt resa är det dags för vinst nu. 1 Corroded har ett perfekt spår och lär hamna i ledningen. Hästen har en fin utveckling i år och väl i ledningen blir han svårslagen. 4 Cobourg Hanover har kapacitet och är snabb ut, lär få en fin resa och kan avsluta vass med bra ryggar.

V75 6

6 Dreammoko är klar förstahäst då han sett jättefin ut i sin nya regi hos Björn Goop. Hästen vann på svenskt rekord näst senast och följde upp med en sylvass avslutning som 2:a, kan vinna från samtliga positioner. Jag väljer ändå preliminärt att dubbla med 3 Shocking Superman som ska gå optimalt balanserad denna gång och med rätt resa fäller han samtliga.

V75 7

3 Global Undecided trivs bäst i främre träffen och lär köras offensivt från detta spår. Troligen kommer han få överta ledningen och då blir han svår att plocka ner, klar förstahäst. 11 Very Kronos vet vi har skyhög kapacitet och ska normalt sätt slå detta gäng. Dock vet man aldrig vilket humör hästen är på. Vann direkt i comebacken men har svårt utgångsläge denna gång. 12 Sign Me up Too vann senast och har hög kapacitet, avsluta sylvasst med rätt ryggar.

Glöm inte att köpa min andel Harry Haythrow för 150kr på ATG tillsammans!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips