Mina tankar inför V75 Rättvik » 2 aug. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Rättvik

V75 1

7 Milliondollarrhyme håller jag som klar förstahäst i detta lopp. Hästen går ner rejält i klass, då den bland annat nyligen var med i elitloppet och slutade 5:a i försöket. Med lite klaff vinner han mot detta gäng. 1 Bucks To Burn är den troliga ledaren och därifrån blir han svårslagen. 2 Minnestads El Paso är outsidern i loppet, väldigt intressant med Björn Goop upp för första gången.

V75 2

3 Get Ready On Tour kommer med toppform och är obesegrad med sin nya barfotabalans. Nu har han även bra spetsläge och kommer han dit blir han svårslagen. 2 Deede Star var mycket betrodd senast på V75 men blev då 4:a i mål. Bra läge från spår 2 och bör räknas. 11 Kasper Trot har kapacitet för att slå detta gäng. Med tempo på loppet och lite klaff är han med och gör upp.

V75 3

5 Sorbet blir stor favorit i gulddivisionen, där det endast är 7 hästar med. I nuläget håller jag honom huvudet högre än övriga och kanske omgångens bästa spik. Han är startsnabb och bruka gå bra efter vila. Blir han alltför mycket spelad bör man kanske gardera och då är 6 Dante Boko och 7 Baron Gift första motbuden.

V75 4

Kallblodslopp och jag väljer att nämna 2 hästar. 5 Lukas Rauen avgjorde senast på V75 och vann på ett fint sätt. Går han iväg felfri från spår 5 är han definitivt med och gör upp igen. 1 Troll Ronja är en mycket kapabel häst som har ett perfekt läge och lopp i kroppen. Senaste gången som hon var i Sverige och tävlade var hon överlägsen.

V75 5

Svårt lopp och jag väljer att nämna 3 hästar. 10 Bear Hope har fin form och kan vinna från alla positioner. 8 Global Winner har varit hårt betrodd på V75 varje gång utan att vinna och blir nu kanske lite bortglömd. Stallet håller hästen högt och nu är motståndet enklare. 4 Harvey har nu några lopp i kroppen och bör närma sig toppform.

V75 6

4 Falcon AM var inte som bäst senast men gången innan såg han ut som en miljon i V75 finalerna, bra spår nu. 1 Urgent Call står på tur att vinna och från spår 1 borde han ha bra chans att hitta till ledning. 9 Sanda Love kommer från vinst och med tempo på loppet så fäller han många.

V75 7

1 Gideon H. Renka ryktas gå med jänkarvagn, barfotabalans och helgstängt huvudlag. I min bok från spår 1 kan detta vara en chansspik och då räknar jag med spets och slut, eller rygg ledaren av denna kapable häst från stall Kolgjini. 6 Royal Navy Neo gjorde en toppinsats senast på Halmstad när han bland annat plockad ner Nero Maximus. Kan komma till ledning och blir då svårslagen. 7 Sir Henry P. Hill är en häst som jag gillar skarpt. Hästen har fin form och gör alltid bra lopp. Med lite klaff är han med och gör upp.


Detta är mina första tankar inför omgången. Glöm inte att köpa min andel Harry Haythrow på lördag. Köpstopp är 15:50.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips